Joanna30 Napisano 10 Października 2012 Zgłoś Napisano 10 Października 2012 Ale ona jeszcze się nie starała. Pyta, czy ma się starać, kiedy w ciągu dwóch lat starała się 6 razy i 6 razy dostała odmowę. A ostatnią dostała rok temu. Ja mogę mówić tylko pod kątem, co ja bym zrobiła... Na pewno nie starałabym się o wizę tyle razy w tak krótkim czasie. Ale skoro to już za nami, to mogłabym Ci doradzić, żebyś poszła teraz, po roku. Ale czy dostaniesz, to nie wiem. W każdym razie w przypadku ewentualnej odmowy odczekałabym jakiś dłuższy okres czasu.
Gość smutnik Napisano 10 Października 2012 Zgłoś Napisano 10 Października 2012 Nie doczytałam, sorka chyba zaczyna mi sie udzielac stres przed moja rozmową.
sly6 Napisano 10 Października 2012 Zgłoś Napisano 10 Października 2012 czy cos sie zmienilo,tak masz prace i do tego inna..idz i zobaczysz jak bedzie teraz
Gość smutnik Napisano 11 Października 2012 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 Idz, sama jestem po rozmowie, i to co pisza jest jaknajbardziej trafne, mow Prawde, nie krec, nie ma sensu. Tylko pozniej nie wchodz w rozmowy z Panem z okienka, bo bedziesz miala niepotrzebnego stresa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.