neli365 Napisano 27 Października 2012 Zgłoś Napisano 27 Października 2012 Hej Dziekuje za odpowiedzi, Za Pomoc! Nie ma Mnie teraz w Polsce i nie mam jak sprawdzic w ang. odpowiedniku
bajon Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 Witam Ponownie mam jeszcze jedno pyt, moze ktos mi pomoze Otoz Moja nazwa Szkoły wyzszej to "Państwowa wyzsza szkola zawodowa w ....", w ktorej uzyskalam tytuł licencjata, w google translate przetłum. jako "State Higher Vocational School" I teraz pytanie czy mam wpisac w nazwie szkoly wlasnie takie tlumaczenie angielskie? Choc to nie brzmi zbyt ciekawie po angielsku czy moze lepiej University of... , choc Moja szkola nie byla Uniwersytetem .. Ktos ma moze jakis pomysl??? Please Help! ja chodzilem do niepublicznej szkoly mistrzostwa sportowego im. blblb i nic nie tlumaczylem specjalnie tylko sports school i tyle, chyba nie myslisz ze ktos bedzie Cie wykluczal z loterii tylko dlatego ze nie napisales partnera szkoly czy cos takiego
neli365 Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 Potrzebuje zaswiadczenia o niekaralnosci z Irlandii, I chodzi o to ze w formularzu ktory sie wypelnia przy staraniu sie o zaswiaczenie , nalezy wpisac dokladne adresy oraz daty zamieszkania w okresie, w ktorm sie przebywalo na terenie Irlandii , a ja nie pamietam dokladnych dat i czy jak sie troszke pomyle , to mi go nie wydadza??? ktos moze tez jest/byl w takiej sytuacji i jak z tego wybrnał??
maciopa Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 @Neli - najprostsze rozwiązania są .... najprostsze zadzwoń do nich.
neli365 Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 Racja , bede Musiala tak zrobic . To w sumie była ostatecznosc ale widze ze nia mam wyjscia. Dzieki Maciopa.
Marekire Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 Hej Czy Ktos Moze Mi Powiedziec Jak Moge zdobyc zaswiadczenie o niekaralnosci z Irlandii ??? Byłam tam Ponad rok, czytałam na stronie ambasady ze nalezy wyslac pismo do "Garda Office in the district of their former residence" czy ktos z was staral sie o zaswaiczenie z Irlandii , albo wie jak mam to zaswiadczenie zdobyc??? Z góry dziekuje za Pomoc!! Zaswiadczenie dostaje sie na Gardzie ale pewnie osobiscie trzeba sie o to postarac z paszportem itd. Ja zostalem wylosowany z Irlandii ale mam nr ponad 25 tys wiec sobie narazie tym glowy nie zawracam. Bede to załatwiał jak dostane zaproszenie na rozmowe a to może sie zdarzyć pewnie gdzies w kwietniu albo maju. A tak ogólnie jaki masz nr w przybliżeniu?
jupiter Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 witam mam problem z rejestracją tam do TNT czy id sprawy to case number i czy data prioritetowa to data spotkania? i czy dzieciom wpisuje przy logowaniu wymyślony login a on potem wystepuje jako adres internetowy czy tak może być; bo skąd roczne dziecko ma miec maila prosze o pomoc i dziękuje że zawsze mozna na Was liczyć
neli365 Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 Zaswiadczenie dostaje sie na Gardzie ale pewnie osobiscie trzeba sie o to postarac z paszportem itd. Ja zostalem wylosowany z Irlandii ale mam nr ponad 25 tys wiec sobie narazie tym glowy nie zawracam. Bede to załatwiał jak dostane zaproszenie na rozmowe a to może sie zdarzyć pewnie gdzies w kwietniu albo maju. A tak ogólnie jaki masz nr w przybliżeniu? Ja Mam numer ponad 29 tys. A o zaswiadczenie chce sie starac juz teraz bo w Polsce Mnie Nie bedzie do Maja- zreszta do czasu spotkania w Ambasadzie. A zaswiadczenie jest wazne rok wiec chce zalatwic je juz teraz.
Justi_87 Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 a zaświadczenie o niekaralności nie jest ważne tylko przez 6 miesięcy?
neli365 Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 Hm. Myslalam ze moze rok jest wazne.. Moze ktos sie orientuje jak dlugo takie zaswiadczenie ma waznosc?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.