Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam Ponownie mam jeszcze jedno pyt, moze ktos mi pomoze :)

Otoz Moja nazwa Szkoły wyzszej to "Państwowa wyzsza szkola zawodowa w ....", w ktorej uzyskalam tytuł licencjata, w google translate przetłum. jako "State Higher Vocational School" I teraz pytanie czy mam wpisac w nazwie szkoly wlasnie takie tlumaczenie angielskie? Choc to nie brzmi zbyt ciekawie po angielsku czy moze lepiej University of... , choc Moja szkola nie byla Uniwersytetem .. Ktos ma moze jakis pomysl??? Please Help!

ja chodzilem do niepublicznej szkoly mistrzostwa sportowego im. blblb i nic nie tlumaczylem specjalnie tylko sports school i tyle, chyba nie myslisz ze ktos bedzie Cie wykluczal z loterii tylko dlatego ze nie napisales partnera szkoly czy cos takiego ;)

Napisano

Potrzebuje zaswiadczenia o niekaralnosci z Irlandii, I chodzi o to ze w formularzu ktory sie wypelnia przy staraniu sie o zaswiaczenie , nalezy wpisac dokladne adresy oraz daty zamieszkania w okresie, w ktorm sie przebywalo na terenie Irlandii , a ja nie pamietam dokladnych dat :( i czy jak sie troszke pomyle , to mi go nie wydadza??? ktos moze tez jest/byl w takiej sytuacji i jak z tego wybrnał??

Napisano

Hej

Czy Ktos Moze Mi Powiedziec Jak Moge zdobyc zaswiadczenie o niekaralnosci z Irlandii ??? Byłam tam Ponad rok, czytałam na stronie ambasady ze nalezy wyslac pismo do "Garda Office in the district of their former residence" czy ktos z was staral sie o zaswaiczenie z Irlandii , albo wie jak mam to zaswiadczenie zdobyc??? Z góry dziekuje za Pomoc!!

Zaswiadczenie dostaje sie na Gardzie ale pewnie osobiscie trzeba sie o to postarac z paszportem itd.

Ja zostalem wylosowany z Irlandii ale mam nr ponad 25 tys wiec sobie narazie tym glowy nie zawracam.

Bede to załatwiał jak dostane zaproszenie na rozmowe a to może sie zdarzyć pewnie gdzies w kwietniu albo maju.

A tak ogólnie jaki masz nr w przybliżeniu?

Napisano

witam mam problem z rejestracją tam do TNT czy id sprawy to case number i czy data prioritetowa to data spotkania? i czy dzieciom wpisuje przy logowaniu wymyślony login a on potem wystepuje jako adres internetowy czy tak może być; bo skąd roczne dziecko ma miec maila prosze o pomoc i dziękuje że zawsze mozna na Was liczyć

Napisano

Zaswiadczenie dostaje sie na Gardzie ale pewnie osobiscie trzeba sie o to postarac z paszportem itd.

Ja zostalem wylosowany z Irlandii ale mam nr ponad 25 tys wiec sobie narazie tym glowy nie zawracam.

Bede to załatwiał jak dostane zaproszenie na rozmowe a to może sie zdarzyć pewnie gdzies w kwietniu albo maju.

A tak ogólnie jaki masz nr w przybliżeniu?

Ja Mam numer ponad 29 tys.

A o zaswiadczenie chce sie starac juz teraz bo w Polsce Mnie Nie bedzie do Maja- zreszta do czasu spotkania w Ambasadzie. A zaswiadczenie jest wazne rok wiec chce zalatwic je juz teraz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...