martita_cz Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 moze i ja bym sobie poradzil jakbym wyslal zgloszenie i wygral bo leci juz 7 rok tutaj uznania za cierpliwosc moze i ja bym sobie poradzil jakbym wyslal zgloszenie i wygral bo leci juz 7 rok tutaj uznania za cierpliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucy79 Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 właśnie dostałam wiadomość o mojej wizycie w ambasadzie. dwa dni po opublikowaniu biuletynu! Super Justi! Mi tez szybko przyszlo zawiadomienie o rozmowie. Mam 21 marca. Niestety umowili mnie na interview w warszawie mimo ze mieszkam zagranica i takze w formularzach pisalam jakiego kraju rezydentem obecnie jestem. Powinni wiec umowic mnie w najblizszej ambasadzie gdzie mieszkam a nie wysylac do Polski. Wlasnie wyslalam maila do KCC, zobaczymy co mi odpowiedza. Pozdrawiam wszystkich i powodzenia w przygotowaniach do rozmowy i na samych interview'ach lucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Lucy a co wpisalas w formularz ze gdzie chcesz miec rozmowe ,tam byl-jest taki pkt ,,fakt jest gdzie jestes-gdzie mieszkasz ale jest taki pkt gdzie chcesz miec rozmowe .I mozna miec tez rozmowe na terenie USA jak masz do tego podstawy mariita jest pare osob ktore maja pododobny staz a wiec nie 7 lat a 8 lat a cale forum ma wiecej troche lat niz 8 lat wiec od samego poczatku istenienia forum ile to historii ,spraw,ludziom sie pomoglo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucy79 Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Lucy a co wpisalas w formularz ze gdzie chcesz miec rozmowe ,tam byl-jest taki pkt ,,fakt jest gdzie jestes-gdzie mieszkasz ale jest taki pkt gdzie chcesz miec rozmowe .I mozna miec tez rozmowe na terenie USA jak masz do tego podstawy Sly, w tym punkcie o ktorym wspominasz napisalam dokladnie ze chce miec rozmowe w kraju w ktorym obecnie mieszkam, wiec nie wiem jaki powod jest ze umowili mnie w Warszawie. Mam nadzieje ze to jakies ich przeoczenie, blad, i ze szybko sie to wyjasni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justi_87 Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 moja rozmowa odbędzie się 26 marca. Sly, a Ty dlaczego nie próbujesz swoich sił w loterii?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 bo nalezy miec szczescie a ja tego nimam a do tego mam inne cele teraz w zycia i sprawy..tak nalezy dokonac wyboru pomiedzy ....kiedys moze to napisze Lucy masz szczescie ze jest troche czasu aby cos zmienic i dobrze ze napisalas do nich daj znac co Ci odpowiedzieli i czy Ci umowia rozmowe tam gdzie mieszkasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariano85 Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 bo nalezy miec szczescie a ja tego nimam a do tego mam inne cele teraz w zycia i sprawy..tak nalezy dokonac wyboru pomiedzy ....kiedys moze to napisze Sly6 Ty na forum jesteś już 7 lat, My opisujemy tutaj "historie" naszego zycia, co robimy w polsce, dlaczego chcemy lecieć do US, kogo tam mamy etc A o tym co pomaga nam najwięcej nie wiemy nic... (może poza tym że jesteś albo mieszkasz w Lublinie). może pare słówek o sobie, Jak zaczeła się Twoja historia z US? -tylko oczywiście jeżeli miałbys ochote pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 a teraz moze zrobmy tak,,niech ten temat bedzie dla osob ktore maja watpliwosci ,pytania o dv 2013 a nie o mnie,,pewnego dnia napisze ale nie teraz. ps ja tez do tego sie dostosuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikun Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 a teraz moze zrobmy tak,,niech ten temat bedzie dla osob ktore maja watpliwosci ,pytania o dv 2013 a nie o mnie,,pewnego dnia napisze ale nie teraz. ps ja tez do tego sie dostosuje . nic nie pisz sly !! ja nie chce wiedzieć...!!! twoja tajemnicza aura bedzie działała na twoją korzyść sly człowiek z 20tys postów o którym nic nie wiemy i tak ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gakudo Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 dziekuje dudek 0502 termin spotkania dostalem po dwoch dniach..yupi..juz myslalem, ze sie nie doczekam..ehh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.