Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

właśnie dostałam wiadomość o mojej wizycie w ambasadzie. dwa dni po opublikowaniu biuletynu! :)

Super Justi!

Mi tez szybko przyszlo zawiadomienie o rozmowie. Mam 21 marca. Niestety umowili mnie na interview w warszawie mimo ze mieszkam zagranica i takze w formularzach pisalam jakiego kraju rezydentem obecnie jestem. Powinni wiec umowic mnie w najblizszej ambasadzie gdzie mieszkam a nie wysylac do Polski.

Wlasnie wyslalam maila do KCC, zobaczymy co mi odpowiedza.

Pozdrawiam wszystkich i powodzenia w przygotowaniach do rozmowy i na samych interview'ach ;)

lucy

Lucy a co wpisalas w formularz ze gdzie chcesz miec rozmowe ,tam byl-jest taki pkt ,,fakt jest gdzie jestes-gdzie mieszkasz ale jest taki pkt gdzie chcesz miec rozmowe .I mozna miec tez rozmowe na terenie USA jak masz do tego podstawy :)

mariita jest pare osob ktore maja pododobny staz a wiec nie 7 lat a 8 lat :) a cale forum ma wiecej troche lat niz 8 lat ;) wiec od samego poczatku istenienia forum

ile to historii ,spraw,ludziom sie pomoglo...

Lucy a co wpisalas w formularz ze gdzie chcesz miec rozmowe ,tam byl-jest taki pkt ,,fakt jest gdzie jestes-gdzie mieszkasz ale jest taki pkt gdzie chcesz miec rozmowe .I mozna miec tez rozmowe na terenie USA jak masz do tego podstawy :)

Sly, w tym punkcie o ktorym wspominasz napisalam dokladnie ze chce miec rozmowe w kraju w ktorym obecnie mieszkam, wiec nie wiem jaki powod jest ze umowili mnie w Warszawie. Mam nadzieje ze to jakies ich przeoczenie, blad, i ze szybko sie to wyjasni.

Pozdrawiam ;)

bo nalezy miec szczescie a ja tego nimam ;) a do tego mam inne cele teraz w zycia i sprawy..tak nalezy dokonac wyboru pomiedzy ....kiedys moze to napisze :)

Lucy masz szczescie ze jest troche czasu aby cos zmienic i dobrze ze napisalas do nich :) daj znac co Ci odpowiedzieli i czy Ci umowia rozmowe tam gdzie mieszkasz :)

bo nalezy miec szczescie a ja tego nimam ;) a do tego mam inne cele teraz w zycia i sprawy..tak nalezy dokonac wyboru pomiedzy ....kiedys moze to napisze :)

Sly6 Ty na forum jesteś już 7 lat, My opisujemy tutaj "historie" naszego zycia, co robimy w polsce, dlaczego chcemy lecieć do US, kogo tam mamy etc A o tym co pomaga nam najwięcej nie wiemy nic... (może poza tym że jesteś albo mieszkasz w Lublinie).

może pare słówek o sobie, Jak zaczeła się Twoja historia z US? -tylko oczywiście jeżeli miałbys ochote :)

pozdro

a teraz moze zrobmy tak,,niech ten temat bedzie dla osob ktore maja watpliwosci ,pytania o dv 2013 a nie o mnie,,pewnego dnia napisze ale nie teraz. :)

ps ja tez do tego sie dostosuje :) .

nic nie pisz sly !! ja nie chce wiedzieć...!!! twoja tajemnicza aura bedzie działała na twoją korzyść :D sly człowiek z 20tys postów o którym nic nie wiemy :D i tak ma byc :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...