maciek49 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Dostałem maila z usatraveldocs. Your document(s) have been collected from the US Embassy/Consulate. The passport number being returned is 000000 and the AWB for tracking is 0000000 You have chosen to have your documents delivered to the following location: Warszawa (Annopol), ul. Annopol 19, Warszawa, 03-236 If you have any issues or concerns, please contact us at www.ustraveldocs.com/pl. Data odbioru 11 Jan 2013 Destynacja WARSZAWA Szacowany termin 24 Jan 2013 Data jest szacowanym terminem doręczenia i może być zmieniona. Aby zmienić termin doręczenia kliknij myDelivery To jest odbiór paszportu. Dlaczego tak długo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Dostałem maila z usatraveldocs. Your document(s) have been collected from the US Embassy/Consulate. The passport number being returned is 000000 and the AWB for tracking is 0000000 You have chosen to have your documents delivered to the following location: Warszawa (Annopol), ul. Annopol 19, Warszawa, 03-236 If you have any issues or concerns, please contact us at www.ustraveldocs.com/pl. Data odbioru 11 Jan 2013 Destynacja WARSZAWA Szacowany termin 24 Jan 2013 Data jest szacowanym terminem doręczenia i może być zmieniona. Aby zmienić termin doręczenia kliknij myDelivery To jest odbiór paszportu. Dlaczego tak długo ? A to może być jak z tymi 60 dniami poprzednio! maciek, a powiedz co to jest ten nr UID? Co wpisałeś na "Formularzu Dostarczenia Dokumentów..." Zdzwoniłeś na infolinię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRK52 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Następne koszta http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?vgnextoid=3a2bb75e8109b310VgnVCM100000082ca60aRCRD&vgnextchannel=fe529c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek49 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Nr UID, to numer, który dostajesz jak zarejestrujesz się na stronie usatraveldocs. Dostajesz od nich numer, drukujesz kartkę z tym numerem i innymi informacjami jak nr paszportu itp. Tam też jest kod kreskowy, który skanują po wejściu do Ambasady. Zadzwonię jutro na infolinię i się dowiem, co jest grane. Wiem, że do odbioru mam dokumenty(akt urodzenia) w siedzibie TNT. Co do odbioru paszportu jeszcze nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucy79 Napisano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Lucy masz szczescie ze jest troche czasu aby cos zmienic i dobrze ze napisalas do nich daj znac co Ci odpowiedzieli i czy Ci umowia rozmowe tam gdzie mieszkasz No dokladnie, dobrze ze jeszcze ponad 2 miesiace do rozmowy i mam nadzieje ze cos zrobia na korzysc dla mnie czyli umowia mnie na interview tu gdzie mieszkam. Zobaczymy. Dam znac jak to sie rozstrzygnie Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Nr UID, to numer, który dostajesz jak zarejestrujesz się na stronie usatraveldocs. Dostajesz od nich numer, drukujesz kartkę z tym numerem i innymi informacjami jak nr paszportu itp. Tam też jest kod kreskowy, który skanują po wejściu do Ambasady. Zadzwonię jutro na infolinię i się dowiem, co jest grane. Wiem, że do odbioru mam dokumenty(akt urodzenia) w siedzibie TNT. Co do odbioru paszportu jeszcze nie wiem. wielkie dzięki! No ale w mailu masz podane, że paszport też jest odesłany: "The passport number being returned is 000000..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 wielkie dzięki! No ale w mailu masz podane, że paszport też jest odesłany: "The passport number being returned is 000000..." Ale on już odbiera paszport, a Ty pytałes o numer potrzebny do interview. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Właśnie zawiozłem do TNT dokumenty. I znowu trzeba czekać! eeh :rolleyes: Mam nadzieję, że to będzie 3-4 dni tak jak Konsul mówiła na rozmowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek49 Napisano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Okazało się, że dostałem zieloną kartę. Właśnie byłem po paszport w TNT Dzięki wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Okazało się, że dostałem zieloną kartę. Właśnie byłem po paszport w TNT Dzięki wszystkim za pomoc. Moje gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.