Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

możesz od razu iść po zasiłek, bo skoro dali wizę komuś kto jest bezrobotny!? :D

tak poważnie, spróbowałbym to wyjaśnić!

Napisano

Jeden z użytkowników zagranicznego forum wyciągnął od KCC informacje z Visa Bulletin na kwiecień. Według tych informacji "Cut-off numbers" na maj wyglądają następująco :

Asia 7850

Africa 43400

Europe 27500

Oceania 1115

Źródło - http://forums.immigr...-released-enjoy!

Dzięki SuperTraveller

Mam nadzieję, że użytkownik który podał te dane nie zrobił sobie żartów.

Napisano

Skontaktowalam sie z ambasada, powiedzieli zeby sie nie martwic, bo ta ich pomylka nie bedzie miec wplywu na dalszy proces...ehh... takze jesli komus jeszcze zrobia podobna niespodzianke, to ponoc mozna spac spokojnie ;)

Napisano

Dzięki SuperTraveller

Mam nadzieję, że użytkownik który podał te dane nie zrobił sobie żartów.

Te dane raczej są wiarygodne. Informacje podawane przez użytkownika "gabam" z tamtego forum, zawsze się sprawdzały.

Napisano

kzielu... na miejscu urzędników sprawdzających na granicy nowoprzybyłych imigrantów, tych z plakietką 'nawet w swoim własnym kraju byli bezrobotni' sprawdzałabym ze szczególną uwagą... a to już raczej ma znaczenie

Napisano

Ja z rodziną juz za wielką wodą :) Formalności na lotnisku trwały 5 minut po 2 godzinnym czekaniu bo najpierw konsul nie miał odpowiedniej pieczątki i wysłał nas dalej do takiej poczekalni gdzie czekaliśmy godzinę na wywołanie. Strasznie zmęczeni z dziećmi ale wszystko dobrze się skończyło. Pozdrawiam i powodzenia dla reszty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...