SuperTraveller Napisano 6 Września 2012 Zgłoś Napisano 6 Września 2012 Hej Zostałem wylosowany z w miarę niskim numerem 6xxx. Dokumenty wysłałem dopiero w połowie sierpnia...wiem że dałem dupy,zapomniałem o tym a nie było mnie w kraju. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej informacji na maila , że otrzymali moje dokumenty. wysłałem maila 3 dni temu, żeby się czegoś dowiedzieć na KCCDV@state.gov i także zero reakcji. Myślałem że dostanę chociaż jakiegoś automatycznego maila z odpowiedzią. Co robić , czy za późno wysłałem? ile normalnie czekaliście na jakiekolwiek info z ich strony Z góry dzięki za odpowiedz To fakt, późno wysłałeś papiery. Odpowiedzi na pytania które zadałeś znajdziesz w tym temacie. Poczekaj na odzew trochę dłużej niż te 3 dni, w KCC mają setki takich maili.
OLUDOMI Napisano 6 Września 2012 Zgłoś Napisano 6 Września 2012 brodapl musisz sporo jeszcze poczekac moje papiery zaczely byc przetwarzane 2 miesiące po wyslałniu długo się czeka niestety
lembryk Napisano 6 Września 2012 Zgłoś Napisano 6 Września 2012 brodapl musisz sporo jeszcze poczekac moje papiery zaczely byc przetwarzane 2 miesiące po wyslałniu długo się czeka niestety To właśnie zależy od tego kiedy się wyśle papiery. Ja wysłałem 14 maja, 10 czerwca napisałem do KCC czy je dostali, a 13 otrzymałem odpowiedź, że są przetwarzane. Teraz pewnie nawarstwiło im się masę spraw i dla tego się tak długo czeka.
stuff1000 Napisano 6 Września 2012 Zgłoś Napisano 6 Września 2012 Ja też wczoraj wysłałem zapytanie i cisza nawet auto odpowiedzi nie ma Się zastanawiam czy z tlena emaile dochodzą za granice...
sly6 Napisano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Napisano 6 Września 2012 moze zaloz sobie konto np na yahoo
stuff1000 Napisano 7 Września 2012 Zgłoś Napisano 7 Września 2012 Ok wczoraj wyslalem na yahoo emaila i doszedł także poczta moja działa
mariano85 Napisano 7 Września 2012 Zgłoś Napisano 7 Września 2012 dzisiaj minie tydzień od wysłania "zapytania o niekaralność" mam nadzieje ze przyjdzie....
Joanna30 Napisano 7 Września 2012 Zgłoś Napisano 7 Września 2012 Teoretycznie na wysłanie zaświadczenie o niekaralności mają dwa tygodnie.
stuff1000 Napisano 8 Września 2012 Zgłoś Napisano 8 Września 2012 Dziś 3 dni mija a odpowiedzi jak nie było tak nie ma Może jeszcze raz wysłać maila tylko z innego konta ??
lembryk Napisano 8 Września 2012 Zgłoś Napisano 8 Września 2012 Dziś 3 dni mija a odpowiedzi jak nie było tak nie ma Może jeszcze raz wysłać maila tylko z innego konta ?? Dziś sobota i w KCC nikt nie pracuje. Poczekaj cierpliwie przynajmniej jeszcze przez następny tydzień. Niektórzy na forum też czekali ponad 7 dni na odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.