Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej

Zostałem wylosowany z w miarę niskim numerem 6xxx. Dokumenty wysłałem dopiero w połowie sierpnia...wiem że dałem dupy,zapomniałem o tym a nie było mnie w kraju. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej informacji na maila , że otrzymali moje dokumenty. wysłałem maila 3 dni temu, żeby się czegoś dowiedzieć na KCCDV@state.gov i także zero reakcji. Myślałem że dostanę chociaż jakiegoś automatycznego maila z odpowiedzią. Co robić , czy za późno wysłałem? ile normalnie czekaliście na jakiekolwiek info z ich strony

Z góry dzięki za odpowiedz

To fakt, późno wysłałeś papiery. Odpowiedzi na pytania które zadałeś znajdziesz w tym temacie. Poczekaj na odzew trochę dłużej niż te 3 dni, w KCC mają setki takich maili.

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

brodapl :) musisz sporo jeszcze poczekac moje papiery zaczely byc przetwarzane 2 miesiące po wyslałniu :) długo się czeka niestety

To właśnie zależy od tego kiedy się wyśle papiery. Ja wysłałem 14 maja, 10 czerwca napisałem do KCC czy je dostali, a 13 otrzymałem odpowiedź, że są przetwarzane. Teraz pewnie nawarstwiło im się masę spraw i dla tego się tak długo czeka.

Napisano

Dziś 3 dni mija a odpowiedzi jak nie było tak nie ma :(

Może jeszcze raz wysłać maila tylko z innego konta ??

Dziś sobota i w KCC nikt nie pracuje. Poczekaj cierpliwie przynajmniej jeszcze przez następny tydzień. Niektórzy na forum też czekali ponad 7 dni na odpowiedź.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...