maciek2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam. Ogłoszenie pewnie jest trochę nietypowe. Obecnie mieszkam w Krakowie, mam 30 lat i zostałem właśnie szczęśliwym posiadaczem wizy L1 (transfer do głównej siedziby firmy w USA). Chciałbym rozpocząć nowe życie w Stanach i stąd to ogłoszenie. Szukam ciekawej świata dziewczyny, która także pragnie zacząć coś nowego.... Proszę o kontakt poprzez wiadomość prywatną. pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ale zdajesz sobie sprawe ze ta dziewczyna musi byc zona zeby kwalifikowac sie na L-2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Jestem w stanie dokonać formalności prawnych by zalegalizować możliwość podjęcia przez nią legalnej pracy. Ja jestem kawalerem, także z mojej strony sytuacja jest jasna. Widzę to jako pewną szansę zupełnie nowego życia.... Jeśli nie przypadniemy sobie do gustu, zawsze będzie istnieć możliwość powrotu do kraju, bądź rozstania się na terytorium USA po uzyskaniu stałego pobytu (zielonej karty), o którą mój pracodawca będzie występował po przyjeździe. Jestem w stanie wpisać odpowiednie paragrafy do intercyzy, tak, by zadowolić przyszłą kandydatkę. Ze swojej strony oferuję szczerość i zaufanie. Myślę, że gra jest warta świeczki.... Tyle czytam o ludziach, którzy chcą wyjechać i pracować legalnie w USA, a nie mogą.... Ja otwieram taką furtkę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 a nie moga -bo moze maja zakaz wjazdu-wez takie cos pod uwage tak samo ..Bo Ty moze i jestes ucziciwy ale 2 osoba musi byc taka sama aby cos dobrze zagralo i dobrze ze grasz w otwarte karty i zycze Ci aby ktos tak samo z Toba zagral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coco89 Napisano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 hej odpowiadam ale nie adekwatnie do tematu Twojego ogłoszenia Razem z koleżanką jedziemy do Stanów na rok jako au pair, fajnie byłoby tam znać kogoś o rodowitej krwi jak jesteś za daj znać pozdrawiam Patrycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Layila Napisano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Nie przejmuj sie brakiem partnerki, Polek w USA bez liku, do wyboru, do koloru. Tych polujacych na GC tez Powodzenia - "on the American side of life"! Tak z ciekawosci, NYC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz laszczyk Napisano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Hehe dokładnie jak się tylko dowiedzą, że mają przed sobą "green card opportunity" to od razu się pewnie kolejeczka chętnych polek lub innych słowiańskich niewiast ustawi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
River Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio177 Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 ehh załuje ze nie jestem kobietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lilly27 Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Pacio177 daj mi namiary prywatne do siebie ok pzd. Pacio177 daj mi namiary prywatne do siebie ok pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.