primrose1321 Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 Hehe dokładnie jak się tylko dowiedzą, że mają przed sobą "green card opportunity" to od razu się pewnie kolejeczka chętnych polek lub innych słowiańskich niewiast ustawi.. Uwierz mi, ze jest wiecej chetnych panow nizeli pan, chetnych zalegalizowac swoj pobyt.
ilya_ Napisano 13 Maja 2012 Zgłoś Napisano 13 Maja 2012 Witam. Ogłoszenie pewnie jest trochę nietypowe. Obecnie mieszkam w Krakowie, mam 30 lat i zostałem właśnie szczęśliwym posiadaczem wizy L1 (transfer do głównej siedziby firmy w USA). Chciałbym rozpocząć nowe życie w Stanach i stąd to ogłoszenie. Szukam ciekawej świata dziewczyny, która także pragnie zacząć coś nowego.... Proszę o kontakt poprzez wiadomość prywatną. pozdrawiam Maciek no i jak tam sprawy się przedstawiają ? jakiś casting był zorganizowany ? jakieś postępy ? ......bo mnie to zaciekawiło
Sławek3miasto Napisano 14 Maja 2012 Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 no i jak tam sprawy się przedstawiają ? jakiś casting był zorganizowany ? jakieś postępy ? ......bo mnie to zaciekawiło Też jestem strasznie ciekawy
maciek2012 Napisano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 25 Maja 2012 Wbrew pozorom (z tego co piszecie) wiele chętnych kandydatek nie ma... Jeśli jest tu jakaś sympatyczna dziewczyna przed trzydziestką, która już jest na terytorium Stanów, a chciałaby zalegalizować swój pobyt, to także jestem otwarty na propozycje, bo widzę dziewczyny z Polski boją się jechać do Stanów
Danutas Napisano 26 Maja 2012 Zgłoś Napisano 26 Maja 2012 Jestem sympatyczna, przed 30 , ale chce leciec do mojego chłopka haha:)
kzielu Napisano 26 Maja 2012 Zgłoś Napisano 26 Maja 2012 Nielegalne w przypadku ubiegania się o L-2 zostaną niestety wysłane na drzewo...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.