rado77 Napisano 3 Maja 2012 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 witam pod koniec czerwca planuje wyjazd do stanow dokladniej nowy jork ,moje pytania to gdzie wynajac samochod na lotnisku czy gdzies na miescie ?jaka trzeba miec przejsciowke aby podlaczyc polskie urzadzenia do gniazkda w usa? gdzie mozna przenocowac tanim kosztem w nowym jorku?
cleo1809 Napisano 3 Maja 2012 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 przejsciowke musisz miec europejsko-amerykanska mozna takie kupic w Warszawie na lotnisku,widzialam w sklepie wolnoclowym ,ja kupilam tu na miejscu w usa,tez mozna dostac
sly6 Napisano 3 Maja 2012 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 mozna tez kupic w media markt takie przejsciowki
Joanna30 Napisano 3 Maja 2012 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Z tym, że sprawdź jeszcze, czy urządzenia, jakie chcesz ze sobą zabrać będą działać pod napięciem 110V, bo jeśli nie to poza przejściówką będzie Ci jeszcze potrzebny transformator. Albo zakup takich urządzeń, które będą działały w ichnim napięciu
tapeta999 Napisano 3 Maja 2012 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Z tym, że sprawdź jeszcze, czy urządzenia, jakie chcesz ze sobą zabrać będą działać pod napięciem 110V, bo jeśli nie to poza przejściówką będzie Ci jeszcze potrzebny transformator. Albo zakup takich urządzeń, które będą działały w ichnim napięciu Teraz już raczej wszystkie urządzenia działają od 110-240V
ilya_ Napisano 3 Maja 2012 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 a co z autem? no i spaniem;) no wlasnie ze spaniem to hotele/hostele a jesli interesuje cie jakis mily przytulny pokoik u rodaka-polaka to tu http://bazarynka.com/ogloszenia/kategoria/10/lokal-do-wynajecia
rado77 Napisano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 nocowanie: www.bazarynka.com.. chodzi mi raczej o jeden dwa noclegi poniewaz bede sie poruszal w rozne miejsca kazdego dnia
ilya_ Napisano 3 Maja 2012 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 no tak wlasnie na tej bazarycne sa tanie pokoje....ale tak na krotko to raczej nikt nie da...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.