mariano85 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 masz racje troche ryzykowne ale niestety tak mi pasuje koniec marca albo poczatek kwietnia Tylko nie rozumiem o co chodzi AniaBani z terminem badań lekarskich???
AniaBania Napisano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 W paszporcie mamy ostateczna date 30 kwiecien ale dostalismy notke YOUR VISA WILL EXPIRE ON 30APR13, YOU MUST ENTER THE US NO LATER THAN 12 APR13, OTHERWISE YOU WILL REQUIRE NEW MEDICAL EXAMINATIONS pewnie maja jakies wymagania odnosnie daty waznosci badan lekarskich.
haneczka019 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Ania, a z jaką datą macie badania lekarskie? tzn kiedy je robiliście?
Dejmos Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Czyżby termin ważności badań (6 miesięcy) dotyczy nie tylko rozmowy z konsulem, ale również wjazdu na teren USA?
Toskania Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Ze strony Ambasady US: "Wyniki badań lekarskich ważne są jeden rok. Jednakże w związku ze stanem zdrowia osoby ubiegającej się o wizę ważność badań może być ograniczona do 6 miesięcy. W takim przypadku ważność wizy zostanie ograniczona do okresu ważności badań." http://photos.state.gov/libraries/poland/275705/cons_iv/IV-F11-POL%20Medical%20examinations%20info%20rev%20Sep%2020%202012.pdf
mariano85 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Ja mam taką notke UPON ENDORSEMENT SERVES AS TEMPORARY I-551 EVIDENCING PERMANENT RESIDENCE FOR 1 YEAR więc wniozkuje że ANIABANIA mieliście jakieś problemy zdrowotne!
sly6 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Moze od tego zacznijmy ze Oni mieli rozmowe po za Polska i moze cos tam lekarz wpisal w badaniach medycznych Moze poczekajmy na odpowiedz co bylo,jest nie tak
AniaBania Napisano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Moze od tego zacznijmy ze Oni mieli rozmowe po za Polska i moze cos tam lekarz wpisal w badaniach medycznych Moze poczekajmy na odpowiedz co bylo,jest nie tak My ze zdrowiem nie mamy problemu - byc moze chodzi o to ze mamy dziecko ktore niedlugo bedzie musialo przejsc przez kolejne szczepienia. W tej chili skonczyl 1 roczek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.