Kasia80 Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Witam, może ktoś z Państwa posiada wiedze ile czasu trwają sprawy sądowe w USA, mianowicie wyczyszczenie zdarzenia tak aby mieć czystą kartoteke ? i jaki jest koszt takiego zabiegu ? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 a za co to bylo,jaki stan .. moze od tego nalezy zaczac . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia80 Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 Chodzi o to że zostałyśmy aresztowane i zwolnione bo oskarżenie jak można teraz sie domyślać zostało cofniete, bo nie trzeba było placić wykupu oraz stawiać sie w sądzie ale odciski zostały zebrane i zdjęcia zrobione. Chodzi teraz o to aby to wyczyścic i przy następnej wizycie w konsulacie lub kontroli w USA nie było śladu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapeta999 Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 rozumiem że to zdarzenie mialo miejsce w USA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia80 Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 tak w USA stan WI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim Beam Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Chodzi o to że zostałyśmy aresztowane ... Przez kogo? Policje lokalna, stanowa, federalna, ICE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia80 Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 Policja lokalna w danej miejscowości w której mieszkałam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Policja lokalna w danej miejscowości w której mieszkałam. Ale co chcesz wyczyscic ? Ze zostalyscie aresztowane ? Nie da sie, bo zostalyscie aresztowana i juz do konca zycia wystepujac o wize do US na pytanie czy zostalas aresztowana bedziesz musiala odpowiedziec "Tak". Jezeli oskarzenie zostalo cofniete, to masz czysta kartoteke, sad nie wydal wyroku skazujacego, nie siedzialas w wiezieniu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia80 Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 Tak to ja wiem, ale wysłałam odciski Palców do FBI i przyszły dokumenty że zostałam ( i koleżanka też ) aresztowana. Czytałam w książce obywatelstwo z przeszkodami że takie wyczyszczenie jest możliwe aby przy nastepnym zapytaniu do FBI tego nie było. I potrzebuje wiedzieć ile takie coś kosztuje i ile trwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia80 Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 Znajde odpowiedz na tym forum . Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.