Kasia80 Napisano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 ??? tzn. ??? czytałam książke " obywatelstwo z przeszkodami " i jest możliwe wyczyszczenie, tylko ile to bedzie trwało i ile kosztowało ?
sly6 Napisano 16 Maja 2012 Zgłoś Napisano 16 Maja 2012 a Ty jak dobrze umiesz j.angielski?umiesz szukac informacji na internecie ,jest sporo stron o tym jak moze byc .
Kasia80 Napisano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 16 Maja 2012 z angileskim średnio potrzebuje konkretnej porady, ksiązke zakupiłam i wiem co trzeba mniej wiecej czynić ale nie wiem gdzie mam sie udać i le to bedzie kosztować. Na tej stronie znalazłam to biuro moze warto napisać maila ?
kzielu Napisano 16 Maja 2012 Zgłoś Napisano 16 Maja 2012 z angileskim średnio potrzebuje konkretnej porady, ksiązke zakupiłam i wiem co trzeba mniej wiecej czynić ale nie wiem gdzie mam sie udać i le to bedzie kosztować. Na tej stronie znalazłam to biuro moze warto napisać maila ? Wszystko co o tym biurze tutaj pisano wskazywalo ze nie warto.
sly6 Napisano 16 Maja 2012 Zgłoś Napisano 16 Maja 2012 znalesc dobrego adwokata ,,tego szukaj a On nie bedzie tani.
Kasia80 Napisano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2012 To tyle osób na forum i nikt nikogo polecic nie może ?
sly6 Napisano 17 Maja 2012 Zgłoś Napisano 17 Maja 2012 ja juz Ci napisalem gdzie masz pisac,do kogo a teraz zrobisz jak bedziesz uwazala ..
Kasia80 Napisano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 18 Maja 2012 Rozumiem i dziękuje ale ja potrzebuje prawnika, który się zajmie sprawą a nie dorywczo jak bedzie miał czas pomoże. Także spróbuje napisać do Pani Kariny i zobaczymy może jak nie bedzie miała czasu to poleci kogoś. Dziwi mnie tylko jedno że tyle osób na forum i tak mało pomocy...
sly6 Napisano 18 Maja 2012 Zgłoś Napisano 18 Maja 2012 widze ze malo bywasz na forach oraz w zyciu malo co widzialas .. pozyjesz i zobaczysz sama,nawet w USA ze bedac wsrod ludzi mozesz nic nie uzsykac i nie dostac zadnej odpowiedzi,pomocy od taka realnosc zycia bedzie mogl ktos cos napisac to napisze ,nalezy czekac i tyle co moge
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.