sly6 Napisano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 Byczek Twoj maz GC otrzyma jesli spelni wymagania . byly tutaj przypadki ze ktos oddal GC-zrzekl sie i potem otrzymal wize turystyczna
Gucio Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 Ja sie zrzeklem GC, tyle ze jeszcze sie nie staralem o wize turystyczna. Zobaczymy w nastepnym roku bo chce pokazac rodzinie New York i odwiedzic ojca. Pewnie bede musial odpowedziec na kilka pytan co i dlaczego porzucilem usa. Moje dokumenty sa w miare swierze bo to bylo 3 lata temu.
Byczek Napisano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 Dziekie za odpowiedzi. tak tez myslalam ze jego GC jest nie wazna i stracil prawa rezydenckie. Tak sie tylko zastanawiam czy wogole probowac z wizami turystycznymi. Chyba bedziemy sie starac o obywatelstwo brytyjskie bo ja juz spelaniam warunki wtedy bedziemy miec problem z glowy Pozdrawiam
sly6 Napisano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2012 Byczek ale i tak nalezy oddac GC i zlozyc papiery w Ambasadzie-Konsulacie USA ..
Byczek Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 Tak tak maz juz sie tym zajal. Zwroci ja w ambasadzie w Londynie. Rozwazamy jeszcze opcje wizy turystycznej bo maz narazie nie spelnia warunkow na obywatelstwo brytyjskie. Naczytalam sie tylko i nasluchalam ze w ambasadzie w Londynie Polakom ponoc ciezko dostac wize :/
Byczek Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 Mam jeszcze do Was pytanie bo tak wlasnie przegladam strone US embassy London. Czy jak bedziemy ubiegac sie o wize turystyczna to interview bedziemy miec razem czy odzielnie z mezem?? Aplikowac tez musimy odzielnie??
sly6 Napisano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 w Polsce sa rozmowy razem wiec i tam powinny byc
Katalonczyk92 Napisano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Chciałbym usłyszeć Wasze opinie na temat mojej szansy na temat dostania wizy, a wyglada to nastepujaco mam 20 lat nie pracuje nie uczę się podchodzę do matury poprawkowej w maju z jednego przedmotu i planuje isc na studia. Mama i tata pracują, w USA mam 3 wujów z których 2 ma opywatelstwa amerykanskie którzy systematyczne odwiedzają Polskę . Własnie chciałem ich odwiedzic . Jakie mam szanse. Z góry dziękuje za pomoc.
pacio177 Napisano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Chciałbym usłyszeć Wasze opinie na temat mojej szansy na temat dostania wizy, a wyglada to nastepujaco mam 20 lat nie pracuje nie uczę się podchodzę do matury poprawkowej w maju z jednego przedmotu i planuje isc na studia. Mama i tata pracują, w USA mam 3 wujów z których 2 ma opywatelstwa amerykanskie którzy systematyczne odwiedzają Polskę . Własnie chciałem ich odwiedzic . Jakie mam szanse. Z góry dziękuje za pomoc. Marz big shanse nash polski friend , kom tu ambasada
Katalonczyk92 Napisano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2013 Aha dzieki moze cos wiecej powiesz? Czego się mogę spodziewac na rozmowie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.