Joanna30 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Wykorzystac musi ten co wylosowal, reszta moze ale nie musi. Jak ten co wylosowal nie wykorzysta, to reszta moze sobie pojechac np. na Bialorus wtedy... Białoruś to akurat nie jest dobry pomysł, bo tam musieliby się najpierw o wizy postarać
patrykgiel Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Czyli musze wygrac ja ?? Np gdy wygra mama albo tata i odbiara GC to jak im przepadnie i nie pojada do stanow to mi tez przepada ?
sly6 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 paytrykgiel nie odrobiles zadania domowego a dlaczego? juz to widac po GC ze odbiora ale gdzie odbiora?zapoznaj sie dobrze z tematami o GC,loteria wizowa..
Joanna30 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Gdy wygrają Twój tato/Twoja mama i nie będą chcieli kontynuować procedur (bez względu na to, z jakiego powodu), to Ty sam nie będziesz mógł ich kontynuować. Najważniejszy jest główny aplikant. Poczytaj wątki o loterii. Tam to pytanie padało kilka razy.
patrykgiel Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Chodzi o to, ze np moj tata dokonczy pocedury, bo wiem ze najpierw jest karta drukowana, a ta oryginalna jest do odebrania w USA tak ?? i ze niby kazdy dostanie osobna karte, ale np. moj tata by pozniej nie pojechal przez rok i jego karta by przepadla, i czy moja takze w tym momencie przepada ??
kzielu Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Poczytaj watki o loterii. Karta sie "aktywuje" w momencie wjazdu - nie ma wyjazdu, nie ma zielonej karty. Najpierw wylosuj karte, pozniej sie martw pierdolami moze.... Tak, Twoja by tez przepadla, pytasz juz o to 10 raz w ciagu 2 dni...
patrykgiel Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 chodzi mi o to, ze juz kazdy z osobna ma "karty'' i przypuszczalnie jestesmy juz tam rok i tata postanawia powrocic, czy ja tez musze jesli tata juz nie wroci do USA ??
sly6 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 widze ze nadal nie czytasz tematu a moze juz wiesz jak jest z GC,gdzie ja sie dostaje? napisz co sie dostaje w Ambasadzie po rozmowie,jak dostaje sie GC,,to jest opisane w dziale zielona karta i loteria.. a moze to znajdziesz na stronie Ambasady USA ..co sie dostaje ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.