marcin1 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 sly6: dziękuje Packowsky: dziękuje Packowsky: stresik jest bo mam złe przeczucie co do lotu , jeżeli dolecę to uderzam na Nowy York . Właśnie udaje się do spowiedzi =))
ilya_ Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 zle przeczucie co do lotu to dlaczego masz ?
marcin1 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 mam przeczucie że coś się stanie... no nic koledzy i koleżanki 3majcie kciuki... 9:05 Rzeszów -9:55 Warszawa // 12:25 Warszawa 16:05 New York JFK do zobaczenia po drugiej stronie oby ....
ilya_ Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 sprawdz lepiej czy budzik sobie ustawiles na ten lot..
wodnik Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 dawiddawido - ja 3 tyg temu mialam miedzyladowanie w chicago - i nie sprawdzili mi ani telefonu ani kompa ani iPoda.. a tabl. najlepiej do głównego - nie powinni sie czepiać, jeśli ich ilość będzie rozsądna
dawiddawido Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 w sumie nie są mi aż tak potrzebne ale jakieś na ból głowy etc. napewno by sie przydały .... i też bez przesady tak po opakowaniu czyli w sumie 2 opakowania.
ediita Napisano 1 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2012 ja miałam tabletki, różne rodzaje, błonniki w paczkach nic się nie czepiali. to miałam w dużym bagażu.w podręcznym miałam laptopa, aparat , telefon. laptopa trzeba wrzucać do osobnych koszyków na lotnisku jak prześwietlają , ale nie kazali mi go włączyć , chłopak przede mną miał 3 sztuki w bagażu podręcznym laptopów widać używanych to mu je otwierali , mojego nawet nie dotykał.
ediita Napisano 1 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2012 i jeszcze kwestia płatności kartą z Polski... wiem , że był taki topik ale nie mogę go znaleźć , a myślę , że informacje te mogą się komuś przydać. posiadam zwykłą kartę z delfinem VISA z mbanku , jest to karta do rachunku tą kartą bałam się , że nie będę mogła płacić bo nie jest to karta kredytowa . zrobiłam zakupy w marshall od razu po wejściu do sklepu zapytałam kasjerkę pokazując jej moją kartę czy mogę nią płacić u nich - kobieta z uśmiechem odpowiedziała , że nie ma problemu Marshall (sklep z ciuchami ) karta zaakceptowana - tylko poproszono mnie o podpis zrobiłam zakupy w WALMART tam z kolei przejechałam kartą i trzeba było wybrać opcję jaka to karta- czy kredytowa czy debetowa' dałam debetowa - odrzuciło ..kolejna próba kliknęłam kredytowa - i puściło ... tak więc moja karta nie będąca kredytową w tym sklepie nią była po powrocie do domu sprawdziłam ile z konta ubyło , ubyło tyle ile trzeba $ przeliczone po kursie z tego dnia w jakichś mniejszych sklepikach nie próbowałam , bo miałam obawy , ale te dwa , które opisałam bez problemów moją kartę zaakceptowały tak więc moje obawy zostały w realu rozwiane pozdrawiam
lestat Napisano 3 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2012 zrobiłam zakupy w WALMART tam z kolei przejechałam kartą i trzeba było wybrać opcję jaka to karta- czy kredytowa czy debetowa' dałam debetowa - odrzuciło ..kolejna próba kliknęłam kredytowa - i puściło ... tak więc moja karta nie będąca kredytową w tym sklepie nią była Credit czy debit nie jest pytaniem o rodzaj karty, dotyczy w jaki sposób transakcja zostanie przeprowadzona. Więcej zapłaci sprzedawca, bo większe są opłaty za transakcję tego typu. http://banking.about.com/od/checkingaccounts/a/debitvscredit.htm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.