marcin1 Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Wraz ze zbliżającym się czwartkowym wylotem mam do was kilka pytań : 1.Pytanie pierwsze dotyczy jednego podpunktu na druku I-94 a mianowicie punktu gdzie wpisuje się lotnisko z którego zaczyna się nasza podróż do USA.Pamiętam że rok temu musiałem pytać stewardessy bo nie wiedziałem czy mam wpisać Rzeszów czy Frankfurt i właśnie nie mogę sobie przypomnieć co wpisałem 2.Mam pytanie co do mojego miejsca w samolocie . Lecę Boeingiem 767-300 i siedzę na miejscu 37G...mam pytanie czy daleko to miejsce od ,, skrzydła '' samolotu -w sensie wizualnym od okna ( siedział ktoś tam ?? ) Na razie tyle , jak coś to dopisze jeszcze gdy coś mnie będzie trapić Pozdrawiam i dziękuje Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 co do miejsc - przykladowa grafika....jak widac to dosc daleko skrzydla... http://www.condor.co...00er_101213.gif co do podroozy i miejsca to ja bym wpisal rzeszow...twoja podroz miedzynarodowa zaczyna sie w rzeszowie bowiem lecisz do frankfurtu i juz wtedy przekraczasz granice swojego kraju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin1 Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 nie nie nie ... to był przykład.Rok temu leciałem tak : Rzeszów-Frankfurt-Nowy York a w tym roku lecę Rzeszów-Warszawa-Nowy York PS : Dzięki za tą grafikę ilya_ ale popatrz jest tutaj przykładowy filmik od jakiegoś użytkownika YouTube , leciał Deltą a pisze że ma miejsce 37G ( Delta ma takie same rozmieszczenia ?? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 no to warszawa jesli patrzec na podrooz jako na calosc to raczej wpisz rzeszów... hmm, z tym miejscem to wiesz nie wiem....nie moge odszukac jakiejs grafiki...nie pamietam juz jak to bylo z tymi miejscami...wiem ze A jest na 100 procent przy oknie po lewej str samolotu ... nie wiem jak ida dalej,,, a ta grafika nie jest LOT-owska....moze LOT ma jakies swoje indywidualne oznaczanie miejsc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin1 Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 da się to jakoś sprawdzić czy mają inne ? ( Chodzi mi teraz o Delte ) no ja mam rząd G i z tego co grafika ukazuje jest to rząd od prawej strony samolotu ale ciekawi mnie jak to miejsce wygląda ( czy tak jak na tym filmiku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 http://seatguru.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 tu cos innego http://www.seatguru....g_767-300ER.php //// edit: sorry za dublowanie kzielu mnie wyprzedzil.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin1 Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 dzięki kzielu....oj z tego co widzę to chyba sobie nie zobaczę przez okno skrzydła =(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 widze ze jest male zamieszanie a wiec Marcin wpisujesz ten lot z Warszawy do USA a nie z Rzeszowa jak leciales Rzeszow -Frankfurt to wpisales lot z Frankfurtu bo to sie wpisuje a nie ze lecisz z Rzeszowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin1 Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 bardzo dziękuje sly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.