anna_866 Napisano 5 Września 2012 Zgłoś Napisano 5 Września 2012 i co wyszlo z kolega ??? dostal drugi raz wize?? tez chce zeby maz sprobowal 2 raz , on nie chce a ja go namawiam, on ma negatywne nastawienie i mu malo zalezy...malo wogole a to ja cala prowaderka jestem, ale u chlopaka ktory opisywal historie widac duza desperacje ktora konsul moze wyczuc. mysle ze kolega slyszlal ze w ameryce jest supppperr praca, ale chcialabym go zmartwic ze tak nie jest, wymagaja wszedzie green card a budowy amerykanskie chyba juz nie ciagna ludzi jak kiedys, chyba w polsce czasami lepiej zarobi niz tam albo lepiej jechac na europe..belgia anglia,wizy turystyczne staly sie na serio turystyczne a nie dla ludzi do pracy.. chyba te czasy juz minely, lub wystepuje malutki odsetek takich osob. i co do tejfirmy krzak ktora pomaga bardzo watpie w to nikt nie moze pomoc , idz jeszcez raz sproboj w ambasadzie chyba lepiej wydac kase na sprobowanie sie niz dla oszustow placic ktorzy nic nie wskuraja. ok nie neguje kolegi bo tak samo chce zeby maz drugi raz sprobowal w malym odstapie czasu ale ja roznie sie od kolegi tym ze nie mam cisnienia na prace w stanach a u kolegi ostro to widac, proponuje odczekac az ochloniesz i przemyslec jesczez raz i na nowo sie nastawic bez napalania sie. ,i rozumiem ze taka odmowa to jest dziwne rozgoryczenie bo niby wszystko jest ok a oni mowia nie i ty nie zgadzasz sie z ta decyzja.powodzenia !!
Invisible15 Napisano 15 Września 2012 Zgłoś Napisano 15 Września 2012 Jeszcze nigdy nie słyszałem, że ktoś dostał wizę po miesiącu od pierwszej rozmowy z konsulem. Ale, napisz jak \ci wypadło ps. Weź leki uspokajające.
sly6 Napisano 15 Września 2012 Zgłoś Napisano 15 Września 2012 a ja slyszalem ,sa takie przypadki ktos nawet z forum pisal ze byl po 1 tyg i dostal wize
shmehr Napisano 16 Września 2012 Zgłoś Napisano 16 Września 2012 Gościu pisał jakby miał, tak na oko, jakieś 15 lat (z tym mi się kojarzą minki typu 'xdd'), albo by był na jakimś speedzie
Rademedes Napisano 16 Września 2012 Zgłoś Napisano 16 Września 2012 Ja znam kogos kto dostal miesiac po odmowie, tutaj naprawde nie ma reguly.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.