Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich to moj pierwszy post na forum i mijemy nadzieje ze nie ostatni ;) Kurcze troche sie spoznilem dopiero koło 23 wysłałem podanie i mam 681 numer wiec modle sie zeby 31 osob mialo stare paszporty xD.

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Leon czyzby to byla wymiana jak przy prawku z Anglii?

Co innego z Anglii a co innego z Polski :) takie prawo jazdy ..

tutaj sa inne zasady ..

Napisano

Julia - W rubryce z Numerem podajesz numer- nadany Tobie w programie > WSAW-PL-13-WHP xxxxxxxx

Tak - w tytule przelewu Masz wpisac......WSAW-PL-13-WHP xxxxxxx.....

W samym Kompasie we wplacie- jest opcja na podanie nazwiska osoby wplacajacej - jesli dotyczy :)

Tyle, że ja mam innego rodzaju problem, w liście od IEC są takie wytyczne:

After you make your payment, upload a copy of the corresponding payment receipt to your IEC-Kompass account: this is your proof of payment. Your proof of payment must show the following information:

- Name of account holder

- Name of financial institution

- Account number of funds recipient

- Amount paid

- Date on which the payment was made

- Reference number for the payment

- Payment purpose/Payment reference number: WSAW-PL-13-WHP-000442

Z czego wnioskuję, że oni chcieliby żeby na potwierdzeniu wykonania przelewu znalazł się numer referencyjny PŁATNOŚCI, a na moim są wszystkie wymienione dane poza właśnie tym numerem.

Napisano

Leon czyzby to byla wymiana jak przy prawku z Anglii?

Co innego z Anglii a co innego z Polski :) takie prawo jazdy ..

tutaj sa inne zasady ..

Zgadza Sie Sly, przepraszam - nie doczytałem wczesniejszej dyskusji.

Opisana przezemnie procedura dotyczy - Polskiego Prawa Jazdy - aaa odbywała się w stanie Alberta :)

Napisano

Oj to jest wielki problem :P Musisz im napisać maila że pomyliłaś się ale jeżeli to było z twojego konta i z twoimi danymi to myślę że problem będzie łatwo rozwiązany. Tyle że pierw to i tak musisz im wysłać te potwierdzenie przez formularz.

Napisano

Tyle, że ja mam innego rodzaju problem, w liście od IEC są takie wytyczne:

After you make your payment, upload a copy of the corresponding payment receipt to your IEC-Kompass account: this is your proof of payment. Your proof of payment must show the following information:

- Name of account holder

- Name of financial institution

- Account number of funds recipient

- Amount paid

- Date on which the payment was made

- Reference number for the payment

- Payment purpose/Payment reference number: WSAW-PL-13-WHP-000442

Z czego wnioskuję, że oni chcieliby żeby na potwierdzeniu wykonania przelewu znalazł się numer referencyjny PŁATNOŚCI, a na moim są wszystkie wymienione dane poza właśnie tym numerem.

Ciężko wyczuć.

Ja mam konto w ING - i w rogu jest namaziane radosnie : Numer referencyjny Transakcji .

Spróbuj skontaktować się z bankiem - Niechaj Takie potwierdzenie prześlą Ci na email,

Napisano

Oj to jest wielki problem :P Musisz im napisać maila że pomyliłaś się ale jeżeli to było z twojego konta i z twoimi danymi to myślę że problem będzie łatwo rozwiązany. Tyle że pierw to i tak musisz im wysłać te potwierdzenie przez formularz.

Przelew robiłam ze swojego konta i z tym WSAW-PL... w tytule, aczkolwiek nie wiem czy kanadyjczycy nie przyczepią się do tego, że mój bank (PKO BP) na potwierdzeniach przelewów nie zamieszcza numeru transakcji ;)

Napisano

wysłałam wczoraj proof of payment...wypełniłam rubryczki na IEC kompass.. załączyłam potwierdzenie :) zorientowałam się ze w miejscu na PAyment reference number wpisałąm WSAW-PL.... zamiast 5 cyfrowego numerku !!!!!!!!! :blink::o:lol::wacko::( jak wyśle im dodoatkową wiadomość, to myślicie ze uznają??????????????????????? HELP :P

Napisano

Ja to rozumiem właśnie w ten sposób, że Payment Reference Number to ten WSAW.

- Payment purpose/Payment reference number: WSAW-PL-13-WHP-000442.

5-cyfrowy numerek w zakładce My Messages to moim zdaniem numer wiadomości ;)

Zresztą Diverse dostał już od IEC potwierdzenie jego płatności, a jako Payment Reference Number wpisał właśnie WSAW.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...