krystiank Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Witam wszystkich to moj pierwszy post na forum i mijemy nadzieje ze nie ostatni Kurcze troche sie spoznilem dopiero koło 23 wysłałem podanie i mam 681 numer wiec modle sie zeby 31 osob mialo stare paszporty xD.
sly6 Napisano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Leon czyzby to byla wymiana jak przy prawku z Anglii? Co innego z Anglii a co innego z Polski takie prawo jazdy .. tutaj sa inne zasady ..
julia_sw Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Julia - W rubryce z Numerem podajesz numer- nadany Tobie w programie > WSAW-PL-13-WHP xxxxxxxx Tak - w tytule przelewu Masz wpisac......WSAW-PL-13-WHP xxxxxxx..... W samym Kompasie we wplacie- jest opcja na podanie nazwiska osoby wplacajacej - jesli dotyczy Tyle, że ja mam innego rodzaju problem, w liście od IEC są takie wytyczne: After you make your payment, upload a copy of the corresponding payment receipt to your IEC-Kompass account: this is your proof of payment. Your proof of payment must show the following information: - Name of account holder - Name of financial institution - Account number of funds recipient - Amount paid - Date on which the payment was made - Reference number for the payment - Payment purpose/Payment reference number: WSAW-PL-13-WHP-000442 Z czego wnioskuję, że oni chcieliby żeby na potwierdzeniu wykonania przelewu znalazł się numer referencyjny PŁATNOŚCI, a na moim są wszystkie wymienione dane poza właśnie tym numerem.
Leon34 Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Leon czyzby to byla wymiana jak przy prawku z Anglii? Co innego z Anglii a co innego z Polski takie prawo jazdy .. tutaj sa inne zasady .. Zgadza Sie Sly, przepraszam - nie doczytałem wczesniejszej dyskusji. Opisana przezemnie procedura dotyczy - Polskiego Prawa Jazdy - aaa odbywała się w stanie Alberta
Diverse Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Oj to jest wielki problem Musisz im napisać maila że pomyliłaś się ale jeżeli to było z twojego konta i z twoimi danymi to myślę że problem będzie łatwo rozwiązany. Tyle że pierw to i tak musisz im wysłać te potwierdzenie przez formularz.
Leon34 Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Tyle, że ja mam innego rodzaju problem, w liście od IEC są takie wytyczne: After you make your payment, upload a copy of the corresponding payment receipt to your IEC-Kompass account: this is your proof of payment. Your proof of payment must show the following information: - Name of account holder - Name of financial institution - Account number of funds recipient - Amount paid - Date on which the payment was made - Reference number for the payment - Payment purpose/Payment reference number: WSAW-PL-13-WHP-000442 Z czego wnioskuję, że oni chcieliby żeby na potwierdzeniu wykonania przelewu znalazł się numer referencyjny PŁATNOŚCI, a na moim są wszystkie wymienione dane poza właśnie tym numerem. Ciężko wyczuć. Ja mam konto w ING - i w rogu jest namaziane radosnie : Numer referencyjny Transakcji . Spróbuj skontaktować się z bankiem - Niechaj Takie potwierdzenie prześlą Ci na email,
Diverse Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Ale ty w tytule miałeś podać swój referencyjny numer konta IEC
julia_sw Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Oj to jest wielki problem Musisz im napisać maila że pomyliłaś się ale jeżeli to było z twojego konta i z twoimi danymi to myślę że problem będzie łatwo rozwiązany. Tyle że pierw to i tak musisz im wysłać te potwierdzenie przez formularz. Przelew robiłam ze swojego konta i z tym WSAW-PL... w tytule, aczkolwiek nie wiem czy kanadyjczycy nie przyczepią się do tego, że mój bank (PKO BP) na potwierdzeniach przelewów nie zamieszcza numeru transakcji
smylka Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 wysłałam wczoraj proof of payment...wypełniłam rubryczki na IEC kompass.. załączyłam potwierdzenie zorientowałam się ze w miejscu na PAyment reference number wpisałąm WSAW-PL.... zamiast 5 cyfrowego numerku !!!!!!!!! jak wyśle im dodoatkową wiadomość, to myślicie ze uznają??????????????????????? HELP
julia_sw Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Ja to rozumiem właśnie w ten sposób, że Payment Reference Number to ten WSAW. - Payment purpose/Payment reference number: WSAW-PL-13-WHP-000442. 5-cyfrowy numerek w zakładce My Messages to moim zdaniem numer wiadomości Zresztą Diverse dostał już od IEC potwierdzenie jego płatności, a jako Payment Reference Number wpisał właśnie WSAW.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.