Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie odnośnie tego formularza IMM 1295, w pytaniu 9 Country where applaying: podawaliście date do kiedy byliście obywatelami RP???? to jest dla mnie bez sensu...???

I jeszcze w Details of intended work in Canada pkt.9 LMO - czy wpisywaliście jakis numer????? Z tego co wiem LMO number nadawany jest jesli ktos stara sie przedłużyć pobyt w Kanadzie. A jak wpisuje N/A to pole podświetla sie na czerwono... :angry::huh:

i pozdrawiam Pania Elżbiete z Ustki:) tu koleżanka ze Słupska:)

Ja to zostawiłem puste tylko, że jak chcę dodać IMM1295 do aplikacji to mi wywala, że dokument jest niepełny. I teraz nie wiem jak to obejść. Przecież nie mam UCI ani LMO ani niczego takiego.

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Your document contains invalid entries. Please review your document and retry

taką dostaję wiadomość jak chcę załączyć IMM1295E. Miał ktoś coś podobnego i sobie poradził, bo nie wiem co mu może nie pasować.

Napisano

n/a albo not applicable pisałem tylko w intended employer i temu podobnych. Czyli teoretycznie w tych polach które working holiday nie dotyczą. Puste mam jeszcze poza tym tylko UCI którego nie mogę mieć bo 1szy raz składam aplikację. Także wypełniłem, kliknąłem validate pojawiła się ta strona z kodami więc zapisałem i chcę upload zrobić do aplikacji ale ciągle mam tą wiadomość że coś jest nie tak. A wy w tych polach o przewidywanej pracy coś wypełnialiście? ten nr LMO tez nie wypełniałem no bo teoretycznie prz tym programie nie jest potrzebny.

Napisano

odnośnie imm1295:

-miał ktoś z was więcej niż trzech pracodawców w ostatnich 10 latach? jak wpisaliście kolejnych?

-wie ktoś jak podpisać ten formularz?

Napisano

odnośnie imm1295:

-miał ktoś z was więcej niż trzech pracodawców w ostatnich 10 latach? jak wpisaliście kolejnych?

-wie ktoś jak podpisać ten formularz?

Ja miałem taką sytuację. Wpisałem w imm1295 3 ostatnich pracodawców a resztę mam w CV. Napiszę potem w letter of explanation że reszta pracodawców jest w CV.

Co do podpisu to jest elektroniczny więc signature zostawiasz chyba puste i potem jak będziesz miał wszystjko załączone będzie pole do podpisu elektronicznego (ja jeszcze tam nie doszedłem ale wcześniej ktoś o tym pisał)

a kliknąłeś validate?

tak przed załączenie kliknąłem i mam tą dodatkową stronę z kodami kreskowymi. ale nie chce mi przyjąć tego pdfa.

Napisano

Ja miałem taką sytuację. Wpisałem w imm1295 3 ostatnich pracodawców a resztę mam w CV. Napiszę potem w letter of explanation że reszta pracodawców jest w CV.

Co do podpisu to jest elektroniczny więc signature zostawiasz chyba puste i potem jak będziesz miał wszystjko załączone będzie pole do podpisu elektronicznego (ja jeszcze tam nie doszedłem ale wcześniej ktoś o tym pisał)

załaduje resztę dokumentów a ten zostawie na koniec :)

Ale i tak jedna rzecz nie daje mi spokoju....

Otóż mieszkam zagranicą i jestem obywatelką Polski. Wypełniłam pola kraju zamieszkania, status itd) no i wypełniam date od kiedy. Rubryke 'do kiedy' chciałam zostawić pustą, ale niestety trzeba ją wypełnić. Wpisałam przypuszczalną do momentu wyjazdu do Kanady :D

Kolejna rubryka z zapytaniem - kraj z którego aplikujesz, wpisałam POLSKA i status OBYWATEL. DATA OD KIEDY - wpisuje od urodzenia, no ale im mało i chcą jeszcze DATA DO KIEDY :blink: :blink: :blink: wpisać przypuszczalna date zgonu czy kurka co??????? :lol: :lol: :lol:

Czy ktoś kto aplikuje mieszkając za granicą????????????????????

I czy miał podobny problem??????????????????

DZIEKI WIELKIE ZA POMOCNE POSTY!! :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...