KasiaHania Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Dziękuję, właśnie wszystkie sprawy idą szybko tylko ta jedna którą znalazłam na VJ jakoś się tak dziwnie ciągnie....
Magda10 Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 nie czytaj głupot tylko załatwiaj sprawy. pozdrawiam
Laurka Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 nie wiem czy jest jakiś urzędowy czas - raczej nie, ale nie martw się bo zazwyczaj nie trwa to dłużej niż miesiąc. Jest. Oni maja bodajze 60 dni na rozpatrzenie tego. Wszystko jest napisane w powiadomieniu/statusie USCIS.
KasiaHania Napisano 23 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2013 Jest. Oni maja bodajze 60 dni na rozpatrzenie tego. Wszystko jest napisane w powiadomieniu/statusie USCIS. No właśnie u nas mi ja juz miesiąc i 3 dni, wiem ze w lipcu nie było duzo roboczych dni do rozpatrzenia ale kurczaki.....wszyscy jakos tak migiem mieli załatwiane a my ciagle czekamy i czekamy....wkurza mnie to okropecznie ale wszyscy tu tak mają no nic pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.