sly6 Napisano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2012 opisane sa nowe zasady na stronie Ambasady USA http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wizy-nieimigracyjne.html co jest wazne Ważne: Termin spotkania można wyznaczyć dopiero następnego roboczego dnia po wniesieniu opłaty
anna_866 Napisano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 duzo informacji dotyczacych programu ESTA tego wczesniej nie bylo mysle ze niebawem.....bedziemy swiadkami zmian, zmiany dot ambasady wygladaja tak jakby nastawiali sie na wplaty przez internet i koniec wiz. byc mzoe jestem dobrej mysli ale taka moja opinia...na granicy i tak wiadomo ze odrzuca duzo osob:) cos za cos.
prezes123 Napisano 25 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 Wnosiłem w zeszłym tygodniu opłate normalnie przez internet (B2), bez żadnych dodatkowych opłat - mozna za pomoca karty kredytowej bądź banku internetowego. Myslę, że to jest bardzo ważna informacja, której nie znalazlem wcześniej na forum.
Joanna30 Napisano 25 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 Może dlatego, że wcześniej nie było opcji zapłaty przez internet i można było dokonać opłaty tylko na poczcie (bez żadnych dodatkowych opłat).
Łosoś Napisano 15 Marca 2013 Zgłoś Napisano 15 Marca 2013 A czy ktoś orientuje się co ma być dowodem wpłaty w przypadku zapłacenia przez internet? Ja tak zrobiłam, umówiłam się na spotkanie, ale nie mam pojęcia skąd wziąć ten dowód wpłaty, na potwierdzeniu zapisu na spotkanie jest kod potwierdzenia DS160 i kod opłaty, ale czy to wystarczy? Z góry dziękuję za odpowiedz:)
KrzysiekLDZ Napisano 10 Maja 2013 Zgłoś Napisano 10 Maja 2013 Witam Wszystkim Mam pytanie związane z usługami firmy kurierskiej TNT, po wprowadzeniu nr paszportu na stronie ustraveldocs.com wyskauje mi "The current status of your passport is In Transit From Post. Status ten widnieje bodajże od 2 dni ( dnia 6-go maja przyznano mi wizę turystyczną). Status zrozumialem w taki sposob, że paszport jeszcze jest w drodze, czy może jednak można go już odebrać ? Pozdrawiam
ququ Napisano 11 Maja 2013 Zgłoś Napisano 11 Maja 2013 Zadzwon do TNT, podaj swoj numer UID i podaj miejsce odbioru paszportu. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.