as0904 Napisano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 24 Lipca 2012 wlasnie sly6 o takie rozwiazania pytam. tak samo z tym wyjazdem na turystycznej i slub. wiec czekam na to az matka dostanie jakis pobyt staly czy moze nawet gc, a potem staram sie o work&travel, jak myslicie, to chyba najlepsze rozwiazanie na chwile obecna?
Joanna30 Napisano 24 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2012 Musisz iść na studia (do studium chyba też), żeby starać się o wyjazd na W&T. Także teraz jest na to chyba najlepszy czas.
Pewex Napisano 24 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2012 Jkb nie znam twojej sytuacji ale jesli ktos ma dobra prace po studiach w Polsce , to po co ma wyjezdzac na stale do us ,myslisz ze co lepsza tu znajdzie.?
sly6 Napisano 24 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2012 To juz od Ciebie zalezy co wybierzesz ale poczekaj jak Twoja mama dostanie ten pobyt staly..
jkb Napisano 24 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2012 Jkb nie znam twojej sytuacji ale jesli ktos ma dobra prace po studiach w Polsce , to po co ma wyjezdzac na stale do us ,myslisz ze co lepsza tu znajdzie.? Jeżeli chodzi o mnie to ja wyjeżdżam za sercem. I tak, uważam, że mimo tego, iż jestem po studiach i mam tu całkiem niezłą pracę i wysoki zarobek, jakość życia po wyjeździe do USA mi się jeszcze bardziej poprawi. Chyba mi nie powiesz, że ucieczka z przefiskalizowanej Europy to zły pomysł?
gduska Napisano 6 Października 2013 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 Jak tam, jestes czy wyleciales?Ja nie rozumiem dlaczego nikt nie doradzil mu wizy studenckiej. To byloby najlepsze rozwiazanie na najszybsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.