Karmiii Napisano 16 Października 2012 Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Witam wszystkich słyszałam że zakupowicze przyjeżdżają do Nowego Jorku głównie w grudniu na zakupy, planuję się tam wybrać ale jeszcze nie wiem czy dostanę wizę. W każdym bądź razie możecie podzielić się jakie sklepy są znane i gdzie warto się udać?
tapeta999 Napisano 16 Października 2012 Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Apple Store jest znany i warto tam się udać A tak na poważnie cała 5th Avenue, Macy's, Century 21,Woodbury, B&H..
Joyanna Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 W grudniu sa takie tloki w sklepach,ze tragedia,zakupy mozna robic o kazdej porze,bo zawsze sa jakies sale. jest pazdziernik,a w sklepach z ubraniami sa juz zimowe poprzeceniane. Mozesz udac sie do Macys,Sears,Khols,JCPenny-w sumie to w kazdym sklepie cos sie fajnego znajdzie.W Marshalls mozesz sie obkupic,TJMax. Jedz do jakiegos Mall tam bedziesz miala ogromny wybor sklepow jakie tylko zechcesz(poza walmart i target )
kzielu Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 Prawda - w Grudniu od wszelkich sklepow najlepiej trzymac sie z daleka... Chyba ze ktos lubi tlumy, korki, scisk itp...
stanleyhey Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 To zależy od tego, co chcesz kupić. Jeżeli elektronikę, to polecam J&R, albo BHPhoto (sprzęt fotograficzny). Z domów towarowych np. Century 21, ale tam ponoć duży tłum. Wujek kiedyś wspominał o Macy's Department Store, ale to chyba trochę wyższa półka.
c4r0 Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Prawda - w Grudniu od wszelkich sklepow najlepiej trzymac sie z daleka... I od lotnisk chyba też... Do sklepów chyba nejlepiej jest chodzić wtedy, kiedy właśnie nikt nie chodzi. Mniej tłumu, towar dłużej zostaje na półkach przez co jest większy wybór oraz również obniżki cen.
krzysiek27 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 Hehe, ja w grudniu ograniczam do minimum wizyty w sklepach. ;P Tłok nieziemski.
andyopole Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 Spozywcze zakupy najchetniej robie w nocy, gdy jest malo ludzi i brak kolejki do kasy. Do innych sklepow jesli NIE MUSZE to nie zagladam jak rok dlugi. Jak juz potrzebuje zmienic TV, drukarke. laptop to forumy rozne odwiedze zeby sie zorientowac w technicznych nowinkach. Potem porownanie w necie a jesli korzystnie wypada jakis realny sklep to wpadam, wiem co potrzebuje, biore i znow mnie nie zobacza tam dlugi czas. edit: przyjechala kiedys kolezanka z Polski, zgodnie z zyczeniem zawiozlem w regaly a ona zamiast kupowac to obmacuje kazda szmatke. Zostawilem ja, poszedlem tam gdzie wystawa mebli roznych aby zajac miejsce w celu odczekania kiedy kolezanka sie juz obkupi a tam siedzi kilkunastu facetow i jeden z nich do mnie: "welcome in gentleman club"....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.