Gość Napisano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 Ja bralam slub 2 dni po przylocie do USA Wszystko przygotowala wczesniej rodzina meza, ja mialam to szczescie, ze przyjechalam "na gotowe".
ilon Napisano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 A sukienke gdzie kupowalas Roelka? W Polsce czy tu? Didi, kiedy slub?
Gość Napisano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 W Polsce. Po sklepach nie znoszę chodzić, wiec wypatrzyłam idealna sukienkę na allegro
ilon Napisano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2015 Tez wlasnie ogladalam sukienki na necie, ale jak to czesto bywa na zdjeciach i na modelkach wszystko wyglada tak pieknie. Balabym sie tak bez przymierzenia najpierw.
patrycjaasngck Napisano 3 Września 2015 Zgłoś Napisano 3 Września 2015 Super gratuluje!! To kiedy wyjazd? ) Ile czasu minelo u Ciebie od NOA2 a otrzymaniu listu z ambasady? Wyjeżdżam 17 września, bilety już kupione. Ekscytacja sięga zenitu A co do dat, to prezentują się tak: NOA1: 16.09.14 NOA2: 25.06.15 NVC: 17.07.15 (wtedy uzyskaliśmy warszawski numer sprawy) Konsulat otrzymał: 27.07.15 Pakiet informacyjny: 07.08.15 Rozmowa z konsulem: 28.08.15 Paszport z wizą dostarczony do domu: 01.09.15 W międzyczasie badania lekarskie, oczywiście. Ja zrobiłam błąd, gdyż lekkomyślnie umówiłam rozmowę zanim umówiłam badanie i ledwie Pani recepcjonistce udało się mnie wcisnąć na listę (okazało się że nie mają okienek do połowy września aż, ale zostałam przyjęta przed godzinami pracy lekarza). Nie polecam takiej metody, mi się udało - innym nie musi! No i przez tę wizytę właśnie, musiałam zabawić w Warszawie 5 dni.
Didi33 Napisano 9 Września 2015 Zgłoś Napisano 9 Września 2015 Didi, kiedy slub? planowana data to polowa pazdziernika jak ja zaluje, ze nie kupilam sukienki w Polsce... ! moda w teksasie pozostawia wieeele do zyczenia
ilon Napisano 10 Września 2015 Zgłoś Napisano 10 Września 2015 Co masz na mysli, ze pozostawia wiele do zyczenia? Nie moze byc chyba az tak zle? Jezeli jednak jest zle - polecam Maryland, haha. Tutaj jest mnostwo pieknych, cudownych i w ogole. Jade jutro tez na poszukiwania. ;D
Didi33 Napisano 10 Września 2015 Zgłoś Napisano 10 Września 2015 ja lubie minimal i nie moge nic w tym stylu tu znalezc och jak dobrze, ze mam teraz tylko takie problemy i caly proces wizowy za soba hahah powodzenia w Twoich poszukiwaniach Ilon
Gość Napisano 10 Września 2015 Zgłoś Napisano 10 Września 2015 Poczekaj az zaczniesz robic AoS Problemy nigdy sie nie koncza.
ilon Napisano 10 Września 2015 Zgłoś Napisano 10 Września 2015 ja lubie minimal i nie moge nic w tym stylu tu znalezc och jak dobrze, ze mam teraz tylko takie problemy i caly proces wizowy za soba hahah powodzenia w Twoich poszukiwaniach Ilon Ja tez wlasnie szukam takiej minimal. Jak bylam ostatnio na zakupach to przymierzalam duzo sukienek, ktore sa teoretycznie dla druhien, ale moga byc w wersji bialej. Takze sa ladne, ale nie takie mega weselne. Moze tez tak sprobuj.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.