ilon Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Napisano 22 Marca 2017 Patipitts, ja nie musialam sie na nic doszczepiac, a mialam tylko te szczepienia ktore byly obowiazkowe w wieku dzieciecym. Jestesmy mniej wiecej w podobnym wieku, wiec pewnie tez je wszystkie mialas. ;>
Patipitts Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Napisano 22 Marca 2017 No wlasnie chyba tak, tak mi tez lekarz powiedział... wiec nie wiem co robić :/
margherita_s Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Napisano 22 Marca 2017 Właśnie sprawdziłam status na uscis i widzę, że "Case was approved"!!!! Ale się cieszę Zajęło to równo trzy miesiące. Teraz będę czekać na resztę dokumentów od narzeczonego i list z Ambasady, mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie i bezproblemowo.
ilon Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Napisano 22 Marca 2017 14 minut temu, Patipitts napisał: No wlasnie chyba tak, tak mi tez lekarz powiedział... wiec nie wiem co robić :/ Ja bym nie robila zadnych poki nie musze ;-) Margherita - GRATKI
Patipitts Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Napisano 22 Marca 2017 margherita gratki i zazdro! To wysyłałas pewnie jakos w połowie grudnia, 1,5mca przede mna... na vj piszą ze jest spora obsuwa bo duzo nowych osób pozatrudniali w cali, a tylko tam robią teraz K1. Wg skanów ktore robią dwie osoby aktualnie zaczęli ruszać podania z 21 grudnia a przestali w ogole ruszać listopadowe gdzie jest jeszcze ok 250 spraw ktore czekają na approvals :/ ludzie sa wściekli
GrzesiekK Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Napisano 22 Marca 2017 40 minut temu, Patipitts napisał: No wlasnie chyba tak, tak mi tez lekarz powiedział... wiec nie wiem co robić :/ Kiedy wybierasz sie na wizyte lekarska? Do Krakowa czy Warszawy? Ja juz mam numer NVC i bede chcial sie umowic na pierwsza polowe kwietnia. Mam 25 lat, dac znac co mi powiedza odnosnie szczepionek.
Patipitts Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Napisano 22 Marca 2017 4 minuty temu, GrzesiekK napisał: Kiedy wybierasz sie na wizyte lekarska? Do Krakowa czy Warszawy? Ja juz mam numer NVC i bede chcial sie umowic na pierwsza polowe kwietnia. Mam 25 lat, dac znac co mi powiedza odnosnie szczepionek. Ja czekam cały czas na noa2, jesli dobrze pójdzie dostanę je w maju wiec wizyta bedzie pewnie w okolicach czerwca. Jak juz masz numer to możesz sie umawiać, ja bede robiła badania w Warszawie. Oczywiście, jak możesz napisz co ci powiedzieli i czy jesli nawet tu nie zrobią to potem by trzeba było do aosu, wolałabym wszystko zrobic w Polsce zeby nie wydawać milionów monet w USA.
margherita_s Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Napisano 22 Marca 2017 42 minuty temu, Patipitts napisał: margherita gratki i zazdro! To wysyłałas pewnie jakos w połowie grudnia, 1,5mca przede mna... na vj piszą ze jest spora obsuwa bo duzo nowych osób pozatrudniali w cali, a tylko tam robią teraz K1. Wg skanów ktore robią dwie osoby aktualnie zaczęli ruszać podania z 21 grudnia a przestali w ogole ruszać listopadowe gdzie jest jeszcze ok 250 spraw ktore czekają na approvals :/ ludzie sa wściekli Dzięki! Tak, wysyłaliśmy w połowie grudnia. Dokladnie 19 grudnia dostali paczkę. Ale dlaczego tak przeskoczyli, z listopada na grudzień? Nie dziwię się, ze ludzie są wściekli... Sama też bym była.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.