ZyciewUSA Napisano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 Witam Chcialem Wam zaprezentowac kanal ktory prowadze na Youtube o zyciu w Stanach, Zyje w Stanach ( Californi) jzu 8 lat, i mam dosc spore doswiadczenie , od trudnych poczatkow poprzez zielona karte, a wkrotce i obywatelstwo, Pokazuej prawde i tylko prawde bez rzadnego kolorowania i sciemniania, Zapraszma to jest link do mojego kanal http://www.youtube.com/user/tomtoka oto przykladowy filmik o pczatkach Polakow w USA Zapraszam,
gal Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2013 Cokolwiek reklamujesz tym filmem jest na bardzo niskim poziomie nie ma nic wspolnego z "poczatkami Polakow w USA"
jkb Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2013 01:10 - czyli wniosek taki, przyjedz na turystycznej z zamiarem zostania a potem mysl jak sie zalegalizowac... a potem sie dziwia, ze Polak - kombinator nadal potrzebuje wizy do USA... Tu skonczylem ogladanie bo slow mi brak...
sly6 Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2013 i tyle nadal jest odmow ...juz Chorwacja ma mniej
Paulina_89 Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2013 i tyle nadal jest odmow ...juz Chorwacja ma mniej Chorwacja jest piękna, ciepła i słoneczna, ja bym stamtąd do USA nie wyjeżdżała
Sleak Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2013 01:10 - czyli wniosek taki, przyjedz na turystycznej z zamiarem zostania a potem mysl jak sie zalegalizowac... a potem sie dziwia, ze Polak - kombinator nadal potrzebuje wizy do USA... Tu skonczylem ogladanie bo slow mi brak... Widać, że dalej nie oglądałeś. Tu chodzi o szukanie sponsora. Jak takowego nie znajdziesz to wypad z powrotem. Dalszy kawałek opowiada o losie tych, co przebyt przedłużyli.
ilya_ Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2013 niektore filmiki na kanale tego pana sa ok w wolnych chwiliach lubie ogladac niektore vlogi...pelno teraz tego w sieci...
Paulina_89 Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2013 01:10 - czyli wniosek taki, przyjedz na turystycznej z zamiarem zostania a potem mysl jak sie zalegalizowac... a potem sie dziwia, ze Polak - kombinator nadal potrzebuje wizy do USA... Tu skonczylem ogladanie bo slow mi brak... Polecałabym jednak obejrzeć do końca, bo wydaje mi sie, ze źle zrozumiałeś Tomasza
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.