Skocz do zawartości

Bilet Na Samolot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mozesz sprobowac napisac po polsku ? Ubezpieczenia kupowac nie trzeba - nie ma przymusu. Zwykle warto zeby nie skonczyc z wielotysiecznymi rachunkami jak sie cos stanie...

Napisano

Ubezpieczenie podróżne gwarantujeZobacz zakres polisy

• natychmiastowa pomoc w przypadku nagłego zachorowania i wypadku
  • pokrycie kosztów w przypadku anulowania biletu lotniczego
  • pokrycie kosztów w przypadku opóźnienia lotu oraz kradzieży bagażu
  • ochrona mienia pozostawionego w miejscu zamieszkania
  • szeroki wachlarz usług assistance

no musisz sam zdecydowac czy brac czy nie - koszt tego to 377 zł

ta ochrona mienia w miejscu zamieszkania to pelen luks hehe

Napisano

Moim zdaniem nie warto kupować ubezpieczenia bo na pewno nic się nie stanie i wszystko będzie w porządku, więc to będzie stracona kasa. No chyba, że akurat coś się stanie nieoczekiwanego i albo będziesz musiał gdzieś nocować w szczerym polu, albo odwołać lot, albo będzie trzeba założyć jakś gips po tym jak się samolot nie daj Boże rozbije - wtedy warto bo to niewielki wydatek w stosunku do ksoztów, jakich Ci oszczędza :D Odpowiedź wybierz sobie sam. Hehe, ehh te dzieci XXI wieku, nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać...

Napisano

Przed zakupem biletu do USA postaraj się o wizę - informuję tak na wszelki wypadek, gdybyś jeszcze nie miał wizy.

A jeśli masz, to zignoruj moją sugestię :)

A co do ubezpieczenia... Ja lecąc na dwa tygodnie wykupiłam sobie ubezpieczenie, ale nie łącznie z biletem, tylko dodatkowo (przekopałam internet i coś tam znalazłam za 75 złotych). Już nie pamiętam, co obejmowało to ubezpieczenie, ale nie musiałam z niego korzystać, bo nic się nie stało.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...