Skocz do zawartości

Bilet Na Samolot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja wykupilam ubezpieczenie tylko raz, kiedy lecialam do PL a to było w czasie wybuchów wulkanicznych, więc miałam zapewniony zwrot całej wartości biletu itp. Oh pamietam były przygody w tym czasie, loty się wydluzaly aby ominąć pyły.Tak czy inaczej, mimo tych wszystkich utrudnień , ubezpieczenie mi się nie przydało. Co prawda przez te wszystkie zmiany tras i postoj na zapelnionym lotnisku we Frankfurcie, ponieważ było wiecej samolotów kierowanych przez nie niż dostępnych gates, do PL dolecialam i także wylecialam bez problemu.

C4r0 jak się samolot rozbije, to raczej ci ubezpieczenie potrzebne nie będzie :) Jeśli odwolaja lot, to linia lotnicza musi ci zapewnić nocleg.

Napisano

Nie miałem na myśli nocowania z powodu odwołania lotu, a o rozbiciu się samolotu to było żartobliwie (gips pewnie też wtedy nie pomoże) :)

Napisano

Tak jak koleżanka wyżej. Według mnie Frankfurt jest najlepiej oznakowanym lotniskiem na jakim byłem. Nie ma problemu by cokolwiek tam znaleźć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...