pelasia Napisano 10 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2013 Ja wykupilam ubezpieczenie tylko raz, kiedy lecialam do PL a to było w czasie wybuchów wulkanicznych, więc miałam zapewniony zwrot całej wartości biletu itp. Oh pamietam były przygody w tym czasie, loty się wydluzaly aby ominąć pyły.Tak czy inaczej, mimo tych wszystkich utrudnień , ubezpieczenie mi się nie przydało. Co prawda przez te wszystkie zmiany tras i postoj na zapelnionym lotnisku we Frankfurcie, ponieważ było wiecej samolotów kierowanych przez nie niż dostępnych gates, do PL dolecialam i także wylecialam bez problemu. C4r0 jak się samolot rozbije, to raczej ci ubezpieczenie potrzebne nie będzie Jeśli odwolaja lot, to linia lotnicza musi ci zapewnić nocleg.
c4r0 Napisano 10 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2013 Nie miałem na myśli nocowania z powodu odwołania lotu, a o rozbiciu się samolotu to było żartobliwie (gips pewnie też wtedy nie pomoże)
Greyhound99 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Lutego 2013 a w lotnisku we Frankfurcie wiem ze jest ogrome lotnisko a czy czasem problemy czy cos?
kzielu Napisano 11 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2013 Problemow we Frankfurcie nie, chyba ze czytac/pisac problem sa.
Greyhound99 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Lutego 2013 nie oceniaj moje pisanie , jestem osoba niedosłyszący , w czym problem , w pisaniu tego się nie zmieni!!
pelasia Napisano 11 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2013 Frankfurt jest dobrze oznakowanym lotniskiem. Problemów nie ma, no chyba, ze będziesz przemycal cos czego brać nie wolno
TomaszNL Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 Tak jak koleżanka wyżej. Według mnie Frankfurt jest najlepiej oznakowanym lotniskiem na jakim byłem. Nie ma problemu by cokolwiek tam znaleźć.
Greyhound99 Napisano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 a co sądzicie mam kupować z ubezpieczenia podróżne bo kosztuje 500zl skoro podróż jest długa to chyba nic nie stanie co nie?
Joanna30 Napisano 12 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2013 Już otrzymałeś odpowiedzi na to pytanie Generalnie musisz sam podjąć decyzję, czy potrzebujesz (i czy akurat takiego) ubezpieczenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.