gal Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 to co musze jeszcze miec Wystarczajacy argument aby przekonac konsula, ze lecisz zwiedzac, skoro w ciagu dwoch lat byles 7 miesiecy turystycznie!
lipiecpiotr2 Napisano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 jesli pracuje to musze ,wziasc ze soba jakies zaswiadczenie ze pracuje.
sly6 Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Mozesz wziasc ale nie musisz to sie opiera na odpowiedziach a nie dokumentach
lipiecpiotr2 Napisano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 a powiedz mi jeszcze jedna, czy w ambasadzie maja cos takiego ze bylem 7 mc w stanach czy jesli bym wpisal w ds-160 ze bylem,np 3 mc
sly6 Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 to moze nie idz jak masz klamac,. tak maja i systemy sa szczelniejsze niz to bylo kiedys..Tym bardziej jak byles 2 lata temu po wize a potem latales
Joanna30 Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Wypełniasz wniosek DS-160 i podajesz w nim stan faktyczny, czyli prawdziwy lub jak najbardziej bliski prawdy (bo, jak ktoś wiele razy jeździł do USA, a ma podać we wniosku pięć ostatnich wyjazdów, łącznie z długością pobytu, to może nie pamiętać dokładnie co do dnia, więc podaje tyle, ile pamięta). Skoro Ty byłeś dwa razy i to dość niedawno, no to trudno, żebyś nie pamiętał, ile byłeś, prawda?
lipiecpiotr2 Napisano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Prawda prawda . A czy patrza na to ile kto ma wiz czy pieczatek w paszporcie bo w moim przypadku , jestem kierowca i mam troche tego na bite , takie jak wize rusko czy bialorusko ,turecko i troche pieczatek tez jest roznych krajow czy na to patrza .
ilya_ Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Nie, na to nie patrzą. Możesz mieć wizy do Arabii Saudyjskiej, Pakistanu, Iranu i prawde mowiąc nie ma to znaczenia. Tak samo Twój wygląd też nie ma znaczenia. Na ile się teraz wybierasz do US ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.