Misuzu Napisano 5 Maja 2013 Zgłoś Napisano 5 Maja 2013 A ja mam takie pytanie: Jak jest status cywilny to, nawet jesli mam chłopaka to pisze single tak? Czy zaznaczam inne i tam wyjasniam? Wiem, ze to moze oczywiste, ale wole sie upewnić. I tam dalej jak jest pytanie: osoba która bedzie płaciła za twoja podróż i rodzaj pokrewieństwa, to znowu zaznaczyc przyjaciel, czy mam wyjaśniać że chłopak? I co to jest to e-signature? Mam po prostu na klawiaturze wpisać swoje imie i nazwisko?
sly6 Napisano 5 Maja 2013 Zgłoś Napisano 5 Maja 2013 zaznaczasz singel,piszesz ze do kogo lecisz i np przyjaciel-znajomy lub tez chlopak e-signature to wysylajac formularz to juz masz podpis elektroniczny
Misuzu Napisano 5 Maja 2013 Zgłoś Napisano 5 Maja 2013 Aha, czyli, ze jak jest: do kogo lecisz to musze zaznaczyc opcje inne i tam napisac chłopak. Bo nie chce zeby wyszło kłamstwo, ze zaznaczyłam przyjaciel, a na wizycie powiem, ze chłopak.
sly6 Napisano 5 Maja 2013 Zgłoś Napisano 5 Maja 2013 To tak tez napisz, to co piszesz musi byc zgodne z tym co mowisz potem na rozmowie
mufinka Napisano 22 Maja 2013 Zgłoś Napisano 22 Maja 2013 czy na rozmowe z konsulem jest potrzebny wydrukowany wniosek wizowy ? czy wystarczy samo potwierdzenie wysłania ?? nie pamętam czy była możliwośc wydrukowania wniosku była opcja wysłania potwierdzena na maila i myslalam że rozwniez otrzymam wypelniony wniosek. a na stronie niestety już nie moge powrocic do mojego wniosku bo juz został wysłany , dzieki za odp
Misuzu Napisano 22 Maja 2013 Zgłoś Napisano 22 Maja 2013 Raczej nie. Ja wydrukowałam cały wniosek tak dla siebie i jest tam napisane wielkimi czerwonymi literami DO NOT BRING TO INTERVIEW, czy jakoś tak
sly6 Napisano 22 Maja 2013 Zgłoś Napisano 22 Maja 2013 mozna wydrukowac wiele razy wniosek jak ktos chce ale zabiera sie samo potwierdzenie na rozmowe z Konsulem i to jest wazne
Damian2 Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Witam. Mieszkam i pracuje w danii od 6 lat. Chce ubiegac sie o wize w ambasadzie w kopenhadze. Moje pytanie: jaki wpisac numer identyfikacyjny? Polski pesel,czy dunski odpowiednik??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.