nataliaaaW Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 No i dziś odebrałam paszport a w nim... wiza na 10 lat ! yeahhh! Rozmowa była szybka i konkretna. Bardzo dziękuję za pomoc w wypełnianiu wniosku i życzę wszystkim powodzenia!
Joaszka Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Czy moge prosić o podesłanie mi wniosków do opłacenia na poczcie bo za chiny nie moge tych plików otworzyć. Prosze dwa wnioski mail asizaa@o2.pl. Będe bardzo wdzięczna i z góry dziękuje
Joaszka Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Co mamy zaznaczyć w formularzu jeśli mój chłopak jest rozwiedziony a ja jestem jego dziewczyną?
sly6 Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 nie ma tam takiego czegos jak dziewczyna,narzeczona jest za to friend or other
lubora Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 Have you ever been refused a U.S. Visa, or been refused admission to the United States, or withdrawn your application for admission at the port of entry? Yes No nie dostalam wizy w 2002 roku w konsulacie w krakowie,juz nie pamietam jaki byl powod odmowy,a tu pisze ze mam to jakos wyjasnic ,co mam napisac?
andyopole Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 Ze nie pamietasz. Mnie w Newark kiedys tez pytali czy juz kiedys bylem w USA. Nie bylem peewny roku, poprosilem zeby sobie sprawdzili podajac przyblizony rok. Chyba nie mieli tych lat w rekordach...
lubora Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 czyli co mam napisac ze odmowiono mi wizy w 2002r.ale powodu odmowy nie pamietam tak?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.