fotofly Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2013 Witam, moje pytanie tez dotyczy opłaty:) udało mi sie po wielu próbach wydrukować coś co widnieje pod tytułem "POTWIERDZENIE WPŁATY ZA U.S. VISA" od góry mam kwote...w moim przypadku to wplata za 4 osoby (wpisalam ją sama) , dalej data wazności, nazwa odbiory (Citi Bank N.A London), numer konta z krzyzykami głownie , w środku tylko cyferki i tytulem DoS oplata - Visa. Poniżej instrukcja, najpierw dla Banku, potem dla Wnioskodawcy. Powiedzcie mi proszę!!! Czy z tym własnie wystarczy udac sie do banku, uiscic wpłate i gra? Z tego co dotyczatałam to napisza mi numer opłaty ręcznie. Potem ten numer trzeba podac podczas umawiania sie na rozmowę , tak? Zaznaczę, że mam jeden blankiet (a płacilam za mnie, męża i dzieci)...kiedy mam to zaznaczyć? Podczas rozmowy? Chemy razem pojechac na rozmowę Błagam o pomoc
fotofly Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2013 opłate trzeba zrobić pojedyńczo dla każdej z osób! zadzwoniłam do banku..i tak mi powiedzieli
sly6 Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2013 tak tez pisze dokladnie na stronie Ambasady USA,ze takie oplaty nalezy zrobic oddzielnie ,jesli sie idzie do banku ; co innego sofort bo tutaj nalezy zasiegnac juz jezyka,,to pisze dla Mariana
luckyluciano Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Proszę o podesłanie druku opłaty wizowej 160$.Z góry dziękuję za uprzejmość. lukasz.utb@wp.pl
manaka88 Napisano 12 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2014 Sprawdź skrzynkę mailową. Witam, czy bylaby mozliwosc wyslania tego druku oplaty wizowej 160$ na maila? moj mail magda.wronska@wp.pl Bylabym b. wdzieczna
maciekd Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2014 Witam, ponieważ sam mam problemy z 'aktywacją' druku opłaty $160, również prosiłbym o podobny e-mail. Adres: maciej.domagalski@yahoo.pl Z góry dzięki!
patunia1306 Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2014 Mam ten sam problem prosze o przesłanie mi tego druku do wizy turystycznej ..patrycja.info@gmail.com
danielo1982 Napisano 28 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2014 witam mam taki sam problem co widze niektórzy tutaj odnośnie otwarcia pliku opłaty za wizę. w banku pocztowym. Mógłby ktoś przesłać mi druk wpłaty za wizę 160$ służbowo turystyczna Z góry dziękuje danielo1982@onet.eu
skierka Napisano 5 Marca 2014 Zgłoś Napisano 5 Marca 2014 Witam,ja też poproszę o podesłanie mi tego druku opłaty za wizę (160$)skierka_ice@poczta.onet.plZ góry dziękuję!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.