mvmarcepan Napisano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam, widzę że chwilę tu nikogo nie było, ale mimo upływu czasu problem z pobraniem druku opłaty wizowej $160 nadal pozostał ;( Czy ktoś byłby tak uprzejmy i podesłał mi go na maila? Będę ogromnie wdzięczna. ( p.martyna22@interia.eu ). Dodam, że podobnie jak poprzednicy uaktualniałam Adobe Reader'a jednak nic to nie dało. Pozdrawiam
Agaleon22 Napisano 4 Września 2015 Zgłoś Napisano 4 Września 2015 PILNIE PROSZE O PRZESLANIE TEGO DRUKU WIZOWEGO 160$ NIETOPEREK10@BUZIACZEK.PL NIGDZIE NIE CHCE MI TO WYDRUKOWAC
Annna Napisano 13 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2015 Czy mogę prosić o przesłanie druku opłaty wizowej do USA 160$? Mój email: zpow@post.pl Bardzo dziękuje z góry
wiater Napisano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2015 Wypełniłem wniosek ds160, co dalej? Już nie pamietam jak to sie wypelnialo. Gzie mam dalej umowic na spotkanie?
Joanna30 Napisano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2015 http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wizy-nieimigracyjne/jak-ubiega-si-o-wiz.html
Waldi77 Napisano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2016 Witam Jestem nowy na forum stąd witam Wszystkich . Zapewne jak wszyscy tu zgromadzeni równiez i ja mam pewne marzenia, plany wynikające czasem z niewiadomo jakich przesłanek( moze to wpływ K. May'a..., po drodze Marka Wałkuskiego albo ciekawości tego świata ) Ale zeby nie zanudzac zapytam o kilka drobnych rzeczy które chciałbym wykonać aby móc kiedys aplikowac o wize turystyczną. Celowo nie pisze już ale można pewne rzeczy w tym kierunku poczynic bo kto wie... Tak wiec:1. czy w tym momencie moge założyc swój profil (https://cgifederal.secure.force.com/SiteRegister?country=Poland&language=pl), czy lepiej wtedy gdy bede juz zdecydowany ze jade albo jedziemy( bo nie wiem czy żona wsiądzie na pokład... ) 2. Rozumiem ze nic nie stoi abym ja sam aplikował a w przypadku gdy druga połówka bedzie chciała wsiądz na poklad... i zobaczyc inny świat nie zaszkodzi to całej sytuacji -chodzi mi o to czy lepiej jest z całą rodziną startować czy sam?. Bo raczej nie zakładam ze zostanę skrzywdzony chociaz tu nie ma reeguły ale patrzac na obecną sytuację choćby zawodowo-finansową to rzeczywiście nie ma co narzekać na Polskę 18 lat temu pracując jako student w Bawarii człowiek nawet nie marzył ze kiedykolwiek bedzie mógł pomyslec troche wiecej o USA. Ale generalnie rzecz biorąc moze sie to marzenie spełni. Czyli nie ma problemu samemu wystąpic o wize a pózniej reszta rodziny? Czy czekac na cud ze własciwy procent odmów rozwiąze problem... Dzięki za odpowiedz
Waldi77 Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2016 Witam Dzięki za odpowiedz. Wydawało mi się ze skoro sie chce z całą rodzina wyjechac to moze rodzić to podejrzenie ze ktoś chce czmychnąć. Czyli poczekać az bedziemy/bedę zdecydowany. W mojej branzy najlepszy byłby teraz wyjazd, dostępne 3-4 tyg urlopu. Tylko w NY zapewne zimowo. pzdr
sly6 Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2016 a jak idziesz sam po wize to tego podejrzenie nie ma ile to dzieci,zon-mezow zostalo samych w Polsce a przeciez Ci co wyjechali mieli wrocic do nich
Waldi77 Napisano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2016 Dzięki,Czyli mówisz zebym nie ryzykował i sam nie leciał...:)Ryzyko duuuze i kłopoty... Eee tam, człowiek problemów nie szuka ale nigdy nie mów nigdy.:)Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.