Skocz do zawartości

Dv2014 - Wylosowany / Nie Wylosowany

shmehr

Czy zostałeś wylosowany w DV2014?  

186 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w DV2014?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

trzeba nr trzymac, bo moze sie okazac ze wylosowane osoby jednak nie sa zainteresowane wyjazdem i jesli bedzie ich dostatecznie duzo to dolosuja innych

• Odpowiedzi 616
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Bralam udzial w loterii 2014 rowniez poniewaz bylam osoba dolosowana 22 pazdziernika i jak wiadomo szanse w dolosowaniu byly niewielkie wiec w 2014 wzielam udzial rowniez i Nie wylosowalam , ale to juz nie istotna , tak tylko dla informacji. I zobaczylam ze nowocia w tym roku jest mozliwosc odzyskania conform. number w przypadku zgubienia go.

Napisano

No nie wiem, ja zadałem normalne pytanie i podzieliłem się moimi wątpliwościami. No ale to może złe miejsce i pora na takie pytania.

idiotyczne pytanie... masz racje to nie miejsce i pora....

Napisano

Dear XXXXXXXXX XXXXX XXXXX,

You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2014 (October 1, 2013 to September 30, 2014). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please print out this letter and take it with you to your visa interview.

Approximately 125,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website at http://www.dvselectee.state.gov.

Please be advised that your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. Once your interview is scheduled, you will receive a notification message at the e-mail address you provided when you submitted your initial application.

If it should be necessary to contact the Kentucky Consular Center about your case, you must always refer to your name and case number as they appear below. Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents and correspondence sent to the Kentucky Consular Center. Case Number: 2014EU00017XXX

to byla moja czwarta proba i ostatnia ze wzgledu na wiek.

Gratuluje wszystkim na tym forum, ktorym sie poszczescilo, a tym ktorym sie nie udalo, zycze powodzenia przy najblizszej mozliwej okazji .

Napisano

Bralam udzial w loterii 2014 rowniez poniewaz bylam osoba dolosowana 22 pazdziernika i jak wiadomo szanse w dolosowaniu byly niewielkie wiec w 2014 wzielam udzial rowniez i Nie wylosowalam , ale to juz nie istotna , tak tylko dla informacji. I zobaczylam ze nowocia w tym roku jest mozliwosc odzyskania conform. number w przypadku zgubienia go.

Czyli w DV2013 zostalas wylosowana w pazdzierniku ?

Napisano

No nie wiem, ja zadałem normalne pytanie i podzieliłem się moimi wątpliwościami. No ale to może złe miejsce i pora na takie pytania.

No czas i miejsce może faktycznie być wątpliwe, bo jednak ingerują w to silne emocje. Napisałam tak jak napisałam, bo wiem, że jest mnóstwo ludzi, którzy wygrywają zieloną kartę i albo całkiem olewają sprawę, albo jeżdżą do USA tylko na minimum obowiązującego czasu, żeby jak to mówią "utrzymać kartę". Ale nie o to. Moim zdaniem, jeżeli chcesz jechać, iść na jakąś wyższą uczelnię to spoko, ale jak chciałbyś skończyć tylko jakiś kurs, to wydaje mi się, że dla faceta nie ma tam kariery. Pewnie tylko sklep by Ci pozostał albo praca fizyczna. Piszę to opierając się o moje spostrzeżenia z kilku pobytów tam, może ktoś wie coś więcej.

Od siebie napiszę tylko, żebyś zastanowił się na poważnie w miarę możliwości, czy naprawdę chcesz jechać, bo jak widzisz na tym forum nie jeden z nas zamieniłby się z Tobą miejscem bez zawahania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...