bigwiśnia Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Czyli z tego co widze to powinienem jednak zdążyć. Troche mnie uspokoiliście. Znalazłem na jakiejs stronie opisaną droge po lotnisku tak jak ja powinienm iść i tam jest po drodze od prawa. Jeśli ja mam skomunikowany lot (chyba) to całą odprawę przechodze jeszcze raz czy jest specjalne przejście jakieś albo coś w tym stylu? Co zrobić jeśli kolejka bedzie tak długa jak opóźnienia w PKP?
KaeR Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Niech mnie kzielu poprawi, ale jak tam byłem to były ponownie bramki, bo się wychodziło z terminalu. Z łącznikiem może już ich nie być.
kzielu Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Jest kontrola paszportowa i jezeli nie skorzystasz z lacznika - jest Security na ktorym przynajmniej kiedys, troche sie schodzilo.
emka91 Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 Zabiore glos w sprawie lotniska CDG, gdyz wczesniej czytajac ten watek niezle sie przestraszylam, ze lotnisko nie oznaczone itp. Tymczasem ja nie mialam najmniejszego problemu, by przedostac sie z jednego terminala na drugi, zajelo mi to moze maksymalnie 15-20minut spacerkiem. Wszystko ladnie oznaczone.
KaeR Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 Bo na żadnym lotnisku się człowiek nie zgubi. Niektórzy ludzie tak poprostu mają.
mathew75 Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 No pewnie że jest dobrze oznaczone. Ludzie bzdury piszą...
aga71 Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2014 Witam! Leci ktoś ??? 21 sierpnia 6:40 WAW-PARYŻ 13:30 PARYŻ-NEWARK ?...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.