serafina Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 Faktycznie jakoś tak powoli, ale i tak lepiej niż w zeszłym roku
leszekny Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 Faktycznie jakoś tak powoli, ale i tak lepiej niż w zeszłym roku Ale tylko w zeszłym roku. Gdyby nie ostatni VB gdzie skok CO był tylko o 700 to teraz byłby w okolicach 20k przy średniej 3500 na miesiąc Moja predykcja na marzec to okolice 21k. A jak Wy uważacie?
paradoox Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 Jeśli chodzi o EU to rewelacji nie ma. Paniki też nie. Dla nas dobry jest mały skok dla innych kontynentów, zwłaszcza AF, która była największym beneficjentem. Jeśli utrzyma się takie tempo jak przez ostatnie miesiące to dojdzie do około 40k. Z tego co czytam to ludzie przewidują wysoki skok na marzec. Też bym obstawiał okolice 21k. btw. leszekny, jak dobrze pójdzie to w kwietniu będziesz miał rozmowę
leszekny Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 btw. leszekny, jak dobrze pójdzie to w kwietniu będziesz miał rozmowę I wish ale już mi się tak nie śpieszy bo musimy być w lipcu w Polsce, więc szkoda lecieć na dwa miesiące
paradoox Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 Ja dopóki nie zobaczę jakiegoś większego skoku to będę obgryzał paznokcie. Jestem dość wysoko więc będzie niezła jazda pod koniec loterii.
serafina Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 jaki numer obstawiacie w kwietniu? Bo ja według zeszłego roku to byłabym na rozmowę w maju, a teraz to nie wiem czy nie kwiecień przypadkiem
paradoox Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 jaki numer obstawiacie w kwietniu? Bo ja według zeszłego roku to byłabym na rozmowę w maju, a teraz to nie wiem czy nie kwiecień przypadkiem Ja bym zaryzykował że 25-27k
Joanna30 Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 I wish ale już mi się tak nie śpieszy bo musimy być w lipcu w Polsce, więc szkoda lecieć na dwa miesiące Jak rozmowę będziecie mieli w kwietniu, to spokojnie przed lipcem nie będziecie musieli wyjeżdżać.
grzesG Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 Mi się zdaje że 1-2 wysokie skoki będą napewno, w tamytm roku były.
czeslove Napisano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2013 Witam Po tym co przeczytałem w tym wątku z moim numerem CN 479xx, raczej nie mam szans na dalszy etap?Czy wiecie może, czy mimo wszystko zapraszają wszystkie numery wylosowane w pierwszym etpie, czy w ogóle już się nie nastawiać na rozmowę np. we wrześniu 2014?Z góry dziękuję za odpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.