Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

ale jak to "w tamtym czasie"? Tam trzeba wpisać wszystko co się działa w kwestii twojego zatrudnienia w latach 2003 - 2013! A nie tylko w 2Tro

Trochę źle sformułowałem pytanie. Chodzi o prace którą miałem w maju 2013, ostatnio zmieniłem prace i tej aktualnej pracy na formularzu nie ma. Czy to trzeba do nich e-mailem zgłosić? Czy wypełnić nowy wniosek? Czy może zabrać ze sobą na rozmowę zaświadczenie z aktualnej pracy lub umowę?

Napisano

ciekawy temat się przypałętał do tego wątku :)

Kilka osób pytało o przewiezienie kotów, napewno znajdzie się też ktoś z pieskiem, więc nadmienienie miejscowej fauny chociaż od wątku odbiega, ale właściciele zwierząt powinni wiedzieć z czym spotkają się ich pupile - z szopami, opsami, natrętnymi wiewiórkami, nawet z wałęsającymi się po osiedlach północnego New Jersey czarnymi niedzwiedziami, no i o tropikalnymi insektami które kotki będą ujeżdżały na oklep na Florydzie. :)

Napisano

leszekny, nie ja je zdobyłem (chociaż źródło raczej nie omylne). Też mam taką nadzieje że to jakiś lapsus bo numery tragiczne. Pocieszam się tylko że wszystkie regiony słabo poszły, nie tylko EU.

Napisano

tragiczne? popatrzcie sobie, co bylo w zeszlym roku - niech to was pocieszy :)

Niby jeszcze sporo czasu ale myślałem że chociaż przekroczy 15k.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...