satelitarna Napisano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2013 Czyli nie jestem sama z moim bagatela 47k
Grumpy Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2013 Witam,Możliwe, że przeoczyłem informację(wątek jest dosyć obszerny). Mam pytanie odnośnie samego wylotu. Czy w razie otrzymania GC, ja i moja żona(jako mój beneficjent) musimy wylecieć w tym samym terminie? Czy mogę lecieć pierwszy, a następnie np. po 2 m-c ona? Pytam, gdyż mój kontrakt z pracy kończy się z końcem lutego i wtedy chciałbym wyjechać. Jednak żona z uwagi na dobrą pracę i pewne zobowiązania z firmą chciałaby przełożyć wylot maksymalnie najpóźniej. Dzięki za informacje!
Grumpy Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2013 Świetnie! Mam nadzieje, że to sprawdzona informacja! Nawet, patrząc na to od strony "ekonomicznej" i pewnego bezpieczeństwa. Chciałbym wylecieć pierwszy(mam już wstępnie nagraną pracę) zaaklimatyzować się, znaleźć mieszkanie, a ona wtedy dojedzie na "gotowe".Chyba, że macie inne pomysły i rozwiązania lub ewentualnie widzicie gdzieś jakiś błąd w moich planach. Pozdrawiam!
Joanna30 Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2013 Jeżeli to Ty wylosowałeś zieloną kartę, to żona nie może wlecieć przed Tobą. Możecie wlecieć razem, lub ona później. Ale musi wlecieć w terminie ważności swojej wizy.
Grumpy Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2013 Witaj Joanna! Dzięki za kompletne wyjaśnienia!
boni Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2013 Witam, czytam każdą wypowiedź i mam nadzieję, że ktoś wreszcie coś dobrego napisze na pocieszenie tych co mają wielkie numery jak Ja 50xxx . Mimo takiego wysokiego numeru ciągle mam nadzieję na cud. Pozdrawiam wszystkich szczęśliwców i życzę udanych rozmów.
leszekny Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2013 Witam, czytam każdą wypowiedź i mam nadzieję, że ktoś wreszcie coś dobrego napisze na pocieszenie tych co mają wielkie numery jak Ja 50xxx . Mimo takiego wysokiego numeru ciągle mam nadzieję na cud. Pozdrawiam wszystkich szczęśliwców i życzę udanych rozmów. Życzę wszystkim z wysokimi numerami aby już w styczniowym biuletynie był skok milowy w numerach CutOff na marzec tak na 25K
uslow Napisano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2013 Panie i Panowie z numerkami od 13200 do 16700 proszeni są o sprawdzenie statusu na https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S%28mznjk0bz2eh1xpf2d4skavnx%29%29/Secure/StatusCheck.aspx Właśnie dziś rano sprawdziliśmy skrzynkę e-mail i była tam wiadomość tej treści: NAZWISKO, IMIĘ: You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing. :) :) :) :) :) :) :) :) P.S. Termin w połowie lutego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.