szumka Napisano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2013 my równiez mamy wizytę wyznaczona na 12 luty
KasiaJT Napisano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2013 U nas 13 lutego Haha, w moje urodziny! Na pewno bedzie dobrze :-)
anka89 Napisano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2013 witam zastanawia mnie liczba zer w case number czy kazdy z was po Eu ma jakies zera ? sledzac terminarz spotkan w ambasadzie nie widzialam takiego numeru . pozdrawiam
mi0706 Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 to oczywiście świadczy o tym, że nr jest niski, tak to w liczbach już jest!
anka89 Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 ok niski ale to zanczy ze juz takie niskie numery w terminarzu spotkan byly bo teraz podobnych do mojego z dana liczba zer na poczatku nie widze ?? nie ukrywam ze troche sie denerwuje czy mam jeszcze sie czym denerwowac czy odpuscic.
mi0706 Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 to oznacza, że powinnaś już być na liście, a sprawdzałaś maila, czy dostałaś potwierdzenie o zmianie statusu na stronie logowania? Czy logowałaś się i sprawdzałaś swój status? Czy wysyłałaś dokumenty do KCC? Czy potwierdzałaś otrzymanie dokumentów w KCC?
anka89 Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 tak email sprawdzalam nic nie przyszlo dokumenty wsłałam i dostalam od nich odpowiedz ze mam cos zle wiec wyslalam jeszcze raz poprawnie i od tej pory cisza nic . Po tym juz nie dostalam potwierdzenia ze dokumenty doszly .. :/ a prosze podaj mi link do strony aby sprawdzic swój status ?? w jaki sposob mialam potwerdzic otzrymanie dokumentyów w KKC??
serafina Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 zadzwoń do KCC i zapytaj o to, czy dokumenty doszły do nich status sprawdź na tej stronie z której wysłałaś zgłoszenie na loterię
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.