KaeR Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Według mnie to była czysta złośliwość dlatego nie odpowiadam Wyraziłem swoje zdanie, nie muszę nikomu nic uzasadniać. Pozdro ! Dlaczego zlosliwosc? Na jakiejs podstawie musisz tak uwazac. Odpowiedajac: a bo tak i pocalujcie mnie w d..., Twoja opinia jest psu na bude.
grzesG Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Dlaczego zlosliwosc? Na jakiejs podstawie musisz tak uwazac. Odpowiedajac: a bo tak i pocalujcie mnie w d..., Twoja opinia jest psu na bude. Dzięki KaeR ! Równy z ciebie gość.
kzielu Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Jaka złośliwość ? Przecież mnie to za przeproszeniem wali kto gdzie pojedzie, interesuje mnie tylko dlaczego akurat ktoś uważa Illinois za właściwy stan do startu. Poza tym że tam dużo Polaków (co dla mnie akurat byłoby wada) to nie widzę żadnych powodów dla których miałby być lepszy od innych.
oliwia_oliwia Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Gratuluje i powodzenia dalej to już 3 osoba (co najmniej), która z DV2014 wybiera się do Illinois Czyli nic nie pytali o wyciąg z banku? Dziękuję Pani w okienku zapytała, czy mam jakieś dokumenty finansowe / od rodziny z USA (ciężko jest mi sobie teraz przypomnieć). Podałam jej druk I - 134. Powiedziała, że to nie jest wymagane, ale bardzo dobrze, że coś takiego mam. Może dlatego, że jestem młoda A dlaczego Illinois? Bo rodzina
kasia-125 Napisano 20 Marca 2014 Zgłoś Napisano 20 Marca 2014 Ja również jak się uda myślałam nad Chicago. Myślę że bierze się kilka rzeczy pod uwagę, np praca czy ceny wynajmu itp. Chociaż cały czas kusi mnie Floryda :-)
mi0706 Napisano 20 Marca 2014 Zgłoś Napisano 20 Marca 2014 Z moich krótkich doświadczeń, Floryda jest fajna ale dobija mnie koszt ubezpieczenia samochodu - pełen pakiet ok. 2000 USD rocznie!
monkaa Napisano 20 Marca 2014 Zgłoś Napisano 20 Marca 2014 Witam przeczytałam całe forum i dużo pomogliście za co dziękuje Mój mąż jest osobą wylosowaną rozmowa 31 marca już niedługo strasznie się boję dokumenty prawie wszystkie , ponieważ w poniedziałek jedziemy na badania do Warszawy . Super że ludzie piszą o swoich doświadczeniach można wiele z nich wyciągnąć pozdrawiam
KasiaJT Napisano 21 Marca 2014 Zgłoś Napisano 21 Marca 2014 czesc wszystkim, dzisiaj dostalam Zielona Karte, czyli po 5.5tyg od przylotu :-)
sly6 Napisano 21 Marca 2014 Zgłoś Napisano 21 Marca 2014 to dosc szybko ciekawy jestem czy nadal czeka terrorystka na swoja GC
monkaa Napisano 21 Marca 2014 Zgłoś Napisano 21 Marca 2014 Mam pytanie co jeśli właśnie dowiedziałam się że jestem w ciąży ? Proszę o szybką informacje dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.