paradoox Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Nie panikowałbym jeszcze, ale skok faktycznie poniżej oczekiwań. Będzie się działo!
Partners Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 O ja ...... nie mogę przestać się śmiać Naprawdę mi humor poprawiłeś. Dzięki.
twilight_C Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 no bez jaj! już tak blisko było....
franko Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Nie panikowałbym jeszcze, ale skok faktycznie poniżej oczekiwań. Będzie się działo! No ja teraz czuje sie conajmniej jak Siara . W takim razie do zoba za miesiac
paradoox Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Mimo wszystko to był jeden z lepszych weekendów w tym roku Szkoda, że nic z tego. Nie tym razem to może następnym. twilight głowa do góry, następny biuletyn już będzie Twój Mam nadzieję że nasz też.
twilight_C Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 HA OBY! pożyjemy, zobaczymy! próbowaliście się zalogować tu https://www.dvlottery.state.gov ? bo ja nie mogę nie wiem czemu...
paradoox Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Też nie mogę - "The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out"
majkelch Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Skąd w takim razie ktoś wziął liczbę 37700 i zrobił mi kilkudniową nadzieję
paradoox Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Skąd w takim razie ktoś wziął liczbę 37700 i zrobił mi kilkudniową nadzieję Przykro mi majkelch, ja też podobnie jak masa innych ludzi żyłem w przeświadczeniu, że w lipcu wybiorę się na rozmowę do ambasady. Ktoś, z wyżej podanego forum zadzwonił i uzyskał informację, która okazała się jednak błędna. Ponoć szkolą nowych ludzi, którzy mogą nie ogarniać do końca i najprawdopodobniej podali złą liczbę. Trzeba być dobrej myśli.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.