Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciężko cokolwiek teraz stwierdzić, gra toczy się do wrześniowego VB...

Do mojego nr zostało tylko 8700 :( !!

do mojego nieco ponad 1000... dostrzegłam za to pozytyw... przynajmniej spokojnie się obronie bez latania w między czasie po bankach urzędach tłumaczach lekarzach i Warszawach;p

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jak stwierdziłem to według tabeli strona 33 wysokie numery doszły tylko w 2003 r.Przewaga to 33000.Jak dla mnie trzeba jeszcze 6000.Sądzę,że limit wyczerpie się w lipcu biorąc pod uwagę rodziny 2-3 osob.oraz spotkania w ambasadach innych krajów.Ale nadzieja jeszcze pozostaje.

Napisano

Bardziej niż na numery (CN) patrzyłbym na przyznane wizy. Według http://dv2014.tumblr.com/ na dzień 14.04.2014 wydano nieco ponad 22k wiz dla wszystkich. Dla EU ~9,5k. Myślę, że możliwy jest scenariusz kolejnego małego skoku a potem current dla EU. Należy zwrócić też uwagę, że dużo wiz przyznawanych jest w ostatnich dwóch miesiącach.

Napisano

Powinniśmy się cieszyć tym co mamy, naprawdę masz bardzo fajny numer. Ja mam wyższy i nie załamuję się.
Co do losowania. Ja nie wysyłałem na DV 2015 - według mnie taka szansa przytrafia się raz w życiu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...