Skocz do zawartości

Wiza Do Usa

sarabidas19899

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wystarczajaca mam pracy tutaj i w PL mam prace i dom i nie szukam nie wiem czego byłam w USA mogłam zostac ale nie chciałam bo mi się takie życie nie podoba zeby tam mieszkac i pracować ale pozwiedzac to ok NY Boston czy NJ to fajnie tam jest jeśli chodzi o zwiedzanie ale nic wiencej w tym roku na świeta jesli sie uda to planuje zwiedzic z NY na Floryde autokarem :) ale zobaczymy jak to bedzie

-- offtop--

ja pii.....

qrcze @sarabidas19899 - zdajesz sobie sprawę, że istnieje coś takiego jak znaki interpunkcyjne, wielkie i małe litery? Wiesz - po coś one są i warto z nich korzystać. Twoja wypowiedź jest całkiem niezrozumiała. Oczywiście jak się przeczyta kilka razy to można mieć nadzieję, że się człowiek domyślił o co Ci chodziło.

sorki za offtop ale to jakaś masakra jest.

• Odpowiedzi 71
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Witam,,

Bardzo prosze o pomoc, mam pytanie poniewaz koncze studia architekture w krakowie w lipcu nast roku, znaczy bedzie obrona dyploma.

Mam 30 lat, dopiero teraz bede konczyla studia ponewaz choruje na raka od 18 roku zycia i badania i operacje terapie mi nie pozwalaly na ukonczenie w termincah ale to nie o tym... chodzi o to ze teraz pierwszy raz z badan wynika ze jesli do lipca nie bedzie zadnego przerzutu to bede mogla miec rok wolnego czyli na terapie wracac musze dopiero za rok.

Problem taki czy fakt tego ze koncze studia dyplom, wykkonczy ze tak powiem moja szanse na wyjaz,.

Moj wyjazd jest czystko turystyczny, ameryka poludniowa i stany. odiwedzam wiele znajomych w brazyli i w stanach.... potzrebuje 2 wiz ? dwie oplaty? dwa spotkania? jak mam z nimi rozmawiac? jakie mam szanse bo boje sie nastwiac pozytywnie a potem zawiesc. Prawda jest taka ze z rakiem ktorego mam nigdy nic nie wiadomo, on wraca i odchodzi, nie wiem co sie stanie za rok dwa czy 3 a marze o tym by w koncu gdzies wyjechaci zobaczyc troche swiata innego jak europa.

Pozdrawiam i czekam na jakies podpowiedzi,

x

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...