Natala25 Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2013 podpinam sie ...planuje z narzeczonym sie pobrac w Chicago....on ma obywatelstwo...moje pytanie jest następujące ile zajmie proces załatwiania zielonej karty dla mnie jako małzonki obywatela USA?
Jackie Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2013 podpinam sie ... planuje z narzeczonym sie pobrac w Chicago....on ma obywatelstwo...moje pytanie jest następujące ile zajmie proces załatwiania zielonej karty dla mnie jako małzonki obywatela USA? Twoje pytanie nie ma nic wspolnego z tematem, albo znajdz watek z problemem podobnym do Twojego, albo zaloz wlasny watek.
jkb Napisano 31 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2013 Natala bardzo prosze nie pisac postow z tymi samymi pytaniami w kilku watkach jednoczesnie.
Faqeer1 Napisano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2016 zajrzyj na strone lokalnego courtu tam gdzie bedziesz brac slub i powinno byc napisane jakich dokumentow wymagaja. Inaczej pytanie jest lekko bez sensu, Ja w Butler County w OH zadnego zaswiadczenia nie potrzebowalem...???? Ali
ilon Napisano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2016 Wow, nie ma to jak odpowiedz po 3 latach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.