karina Napisano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2013 Antosiu a ile czasu Ci zajęła cała procedura? Teraz sprawy ida szybciej niz te rozpoczete 2012 roku, bo jest mniej aplikacji skladanych przez obywateli USA. Z tego co nam powiedziano, jest jakies 1/3 mniej aplikacji wiec mozemy sie spodziwac szybszego procesowania. Inna sprawa, iz byl taki czas kiedy sprawy osob takich jak antosia, byly brane pod wieksza uwage (czytaj: musialby byc troszke inaczej sprawdzane), bo takie byly wytyczne dot. osob, ktore przesiedzialy wize (nie bylo wazne ile czasu - byl wazny sam fakt przesiedzenia). I to nas tez troszke wstrzymalo. Grunt, ze sie skonczylo pomyslnie. To jest najwazniejsze. Na Twoim miejscu wysłałbym Karinie wielki czekoladowy tort Pozdrawiam Was obie! Niestety jestem na diecie Dzieki za pozdrowienia
sly6 Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2013 moga byc bukiety kwiatow ,ciastka i podziekowanie ale nie ma nic lepszego niz zyczliwosc na zawsze i pamiec
karina Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2013 Podziekowanie wystarczy - moje dziecko ma uczulenie na kwiaty i zawsze musze je stawiac w neutralnym miejscu Ciastek bron Boze - na diecie jestem.
Gucio Napisano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2013 A ja sie dolaczam do podziekowan. Kilka lat temu Pani Karina uswiadomila mi kilka zeczy i poradzila co i jak.
sly6 Napisano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2013 Gucio i dobrze na tym wyszles jak widze
Gucio Napisano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2013 Jak na razie nie nazekam. Prace w IT mozna znalezdz wszedzie a w UK calkiem niezle placa. Cisza, spokoj, wlasny dom, rodzina w calosci, dobra okolica z mala przestepczoscia, a jak chcemy sie zabawiac to w 45 minut jazdy klimatyzowanym pociagiem jestesmy w centrum Londynu. W NYC zylo mi sie fajnie i nie powiem ze sie nie tesknii bo prawie 7 lat w usa odciska sie w pamieci, ale nic na sile.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.