DaisyBlue5 Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2014 Mam ochotę dużo napisać i zadać jeszcze więcej pytań, ale niestety, jak to ma serafina w stopce: "May is yet to come", powstrzymam się jeszcze. Od paru dni naszło mnie jakieś dziwne uczucie, że mnie znowu nie wylosują... Powodzenia janpalony i DaisyBlue5. To dziwne uczucie,które Cie nachodzi jest zupełnie normalne..Myśl pozytywnie i wyobrażaj sobie,że masz juz ten papier w ręku..Ja tak robie i wierze,że pomaga...Pozdrawiam.
justka Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2014 Pierwszy raz biorę udział...A Ty już który z kolei? Ja tak samo pierwszy raz. Ale nie nastawiam się za bardzo.tylu ludzi bierze udział,że marne szanse Może mojemu mężowi sie poszczęsci jego kraj ma lepsze szanse w statystyce Pozdrawiam To dziwne uczucie,które Cie nachodzi jest zupełnie normalne..Myśl pozytywnie i wyobrażaj sobie,że masz juz ten papier w ręku..Ja tak robie i wierze,że pomaga...Pozdrawiam. Ja tak samo mam,czym bliżej do wyników tym bardziej zrezygnowana jestem
tomey Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2014 To dziwne uczucie,które Cie nachodzi jest zupełnie normalne..Myśl pozytywnie i wyobrażaj sobie,że masz juz ten papier w ręku..Ja tak robie i wierze,że pomaga...Pozdrawiam. Tak właśnie postępowałem w zeszłym roku i... tylko mi nie mów, że to trzech razy sztuka Justka, Twój mąż to Holender?
DaisyBlue5 Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2014 Tak właśnie postępowałem w zeszłym roku i... tylko mi nie mów, że to trzech razy sztuka Justka, Twój mąż to Holender? Wierze ze bedzie ok,ze będziemy cieszyć sie wszyscy i wspierać...
serafina Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2014 do smher - oczywiście że jestem napalona na wyjazd I sądzę że nie ja jedyna. Odliczam dni.
serafina Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2014 Jeżeli wylosują Ciebie i nie pójdziesz na rozmowę to automatycznie osoby z większym numerem będą miały większą szansę na otrzymanie GC "A że jesteśmy na polskim forum, to piszemy po polsku chyba, że sytuacja wymaga użycia ang" - sam masz w stopce namazane po ang.
justka Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2014 Tak właśnie postępowałem w zeszłym roku i... tylko mi nie mów, że to trzech razy sztuka Justka, Twój mąż to Holender? Nie,mój mąz jest z Egiptu
sly6 Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2014 tomey a jakie to chcesz zadac pytanie na ktore nie ma odpowiedzi na tym forum poczytaj,zapoznaj sie dobrze z historia tego forum
tomey Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2014 Heh, dzięki sly. Myślisz, że na wszystkie swoje pytania znajdę tu odpowiedzi? Im więcej odpowiedzi tym więcej pytań, podczas bieżących dyskusji rodzą się nowe, zawsze będą. Ale to chyba dobrze, prawda, forum żyje
tomey Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Wierzę że będzie ok, że będziemy cieszyć się wszyscy i wspierać... Dzięki! Jeszcze 8 dni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.