Skocz do zawartości

Loteria Wizowa Dv 2015

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam ochotę dużo napisać i zadać jeszcze więcej pytań, ale niestety, jak to ma serafina w stopce: "May is yet to come", powstrzymam się jeszcze.

Od paru dni naszło mnie jakieś dziwne uczucie, że mnie znowu nie wylosują... Powodzenia janpalony i DaisyBlue5.

To dziwne uczucie,które Cie nachodzi jest zupełnie normalne..Myśl pozytywnie i wyobrażaj sobie,że masz juz ten papier w ręku..Ja tak robie i wierze,że pomaga...Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 723
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Pierwszy raz biorę udział...A Ty już który z kolei?

Ja tak samo pierwszy raz.

Ale nie nastawiam się za bardzo.tylu ludzi bierze udział,że marne szanse :P

Może mojemu mężowi sie poszczęsci jego kraj ma lepsze szanse w statystyce ;)

Pozdrawiam

To dziwne uczucie,które Cie nachodzi jest zupełnie normalne..Myśl pozytywnie i wyobrażaj sobie,że masz juz ten papier w ręku..Ja tak robie i wierze,że pomaga...Pozdrawiam.

Ja tak samo mam,czym bliżej do wyników tym bardziej zrezygnowana jestem :(

Napisano

Tak właśnie postępowałem w zeszłym roku i... tylko mi nie mów, że to trzech razy sztuka :)

Justka, Twój mąż to Holender?

Napisano

Tak właśnie postępowałem w zeszłym roku i... tylko mi nie mów, że to trzech razy sztuka :)

Wierze ze bedzie ok,ze będziemy cieszyć sie wszyscy i wspierać...

Napisano

Jeżeli wylosują Ciebie i nie pójdziesz na rozmowę to automatycznie osoby z większym numerem będą miały większą szansę na otrzymanie GC

"A że jesteśmy na polskim forum, to piszemy po polsku chyba, że sytuacja wymaga użycia ang" - sam masz w stopce namazane po ang.

Napisano

Nie,mój mąz jest z Egiptu :)

Napisano

Heh, dzięki sly. Myślisz, że na wszystkie swoje pytania znajdę tu odpowiedzi? ;)

Im więcej odpowiedzi tym więcej pytań, podczas bieżących dyskusji rodzą się nowe, zawsze będą.

Ale to chyba dobrze, prawda, forum żyje :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...