justka Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 nie oczekuje za to zycze innym wygranej Bardzo serdecznie dziękuje Mam pytanie,zadawałam je na forum,ale otrzymałam 2 spojne odp,tzn.chodzi mi o to jak jest z tymi wizami( w którym dany kraj jest wyłączony)czy przypadają na dane kraje w regionie np:Nigeria w 2015 została wyłączona wiec mam rozumiec,że wizy dla Nigerii bedą przydzielane krajom Afryki?
tomey Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Co to jest "sęs" ? A jak Polska byla wylaczona z loterii to kto wizy dostawal ? Rozdzielane sa regionami, pojda dla innych krajow w tym regionie.... Byle do 1 maja bo nie da sie forum czytac co rok przed wynikami loterii... Tylko z tego powodu chocby by bylo milo jakby ja zlikwidowali... Ale świnia z tego kziela, prawda? Sam sobie siedzi w naszej Ameryce, a innym chce zabrać może jedyną możliwość Be careful what you wish for because it may come true (uważaj o czym marzysz, bo może się ziścić). Też uważam, że może to być zarówno nagroda jak i kara za swoje dokonania życiowe Przejrzałam sporo wątków na tym forum, ale czasami wypowiedzi starych bywalców są naprawdę nie na miejscu. Bycie adminem (tak sądziłam) jest czymś w rodzaju misji społecznej i wymaga sporo cierpliwości. Wcale nie tak łatwo się czyta wielostronnicowe wątki w celu znalezienia konkretnych informacji, a często jest to zarzut do nowo przybyłych gości pytających w kóło o to samo. Może w takim razie zamknijcie to forum, skoro to taki ciężar? Tylko przy loterii robi się tu tłoczno, bo reszta tematów zamiera. Zawsze się trafi jakiś sympatyczny rozmówca i zabija chęć wypowiedzi. Zresztą to dość ciekawe i nie dotyczy tylko tego forum, nie wiem czemu ludzie są w stosunku do siebie tacy opryskliwi. Justka popraw się, bo jak będziesz sadzić ortografy to dostaniesz bana. Niestety pomimo, że w większości nie przeszkadzają mi takie reakcje starych bywalców, a czasami nawet pomagają, sprowadzają na ziemię czy wręcz motywują do działania to miqhs ma sporo racji. Zgadzam się z Tobą miqhs nie oczekuje za to zycze innym wygranej Niech się spełnią Twe życzenia
KaeR Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 nie oczekuje Jak to nie oczekujesz? A dlugi weekend to co? Niestety pomimo, że w większości nie przeszkadzają mi takie reakcje starych bywalców, a czasami nawet pomagają, sprowadzają na ziemię czy wręcz motywują do działania to miqhs ma sporo racji. Zgadzam się z Tobą miqhs Jak masz pytania to pytaj, a nie sie wstydzisz jak panienka i potem narzekasz. ;> Najwyzej Ci nikt nie odpowie. Ale świnia z tego kziela, prawda? Sam sobie siedzi w naszej Ameryce, a innym chce zabrać może jedyną możliwość To mu trzeba wspolczuc a nie zazdrosic.
serafina Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Może Kzielu ma złe doświadczenia z Polakami w Ameryce?
tomey Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Ja się nie wstydzę i akurat, tak jak napisałem, nie przeszkadza mi to szczególnie, ale widzę jak poniektórzy muszą się namęczyć zanim "łaskawie" im ktoś odpowie i to jeszcze na temat A sam na razie o nic nie pytam, bo już mnie kzielu sprowadził na ziemię, poczekam wpierw na ewentualną wygraną Panienkę biorę za komplement, ech.... w moim wieku
kzielu Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Jak juz napisalem - kara za wypisywanie glupot na forum (miasta ktore czekaja na 1 maja niech sie wpisuja blablablabla.....) jest zobaczenie ".... has not been selected....". Tak wiec kazdy niech sobie sam bedzie kowalem swojego losu.... Serio pisze - zobaczycie...
serafina Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 O kurcze ale to brzmi złowieszczo, czemu odbierasz radość z marzeń i gdybania? Więc dlatego nie wygrałam w lotto - bo po zakupieniu losu zawsze marzę sobie co kupię za wygraną Chociaż właściwie - po wysłaniu zgłoszenia na loterię dv nawet nie śmiałam marzyć o wygranej i faktycznie o tym nie myślałam aż do 1 maja
justka Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Jak juz napisalem - kara za wypisywanie glupot na forum (miasta ktore czekaja na 1 maja niech sie wpisuja blablablabla.....) jest zobaczenie ".... has not been selected....". Tak wiec kazdy niech sobie sam bedzie kowalem swojego losu.... Serio pisze - zobaczycie... Zle życzysz kzielu.
justka Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Kzielu o jakiej ty karze piszesz?Sędzią nie jesteś
tomey Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Zle życzysz kzielu. No, kzielu jest okropny. A jak już wylosujesz to Ci powie, że nr masz za wysoki, a jak już będziesz mieć wizę to tak Ci opisze życie w Ameryce, że prędzej kupisz bilet do Bangladeszu niż do Stanów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.