justka Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Hahahaha pewnie siedzi juz długo w Stanach i wielki hamerykanin z niego Za to my trzymamy razem.............
kzielu Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Hahahaha pewnie siedzi juz długo w Stanach i wielki hamerykanin z niego Za to my trzymamy razem............. Ma alergie na bezsensowne posty na forum...
justka Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Nie powinien sie wogóle tu udzielac skoro go tak wszystko boli i denerwuje. Sam sie nakreca chłopaczyna
kzielu Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Nie powinien sie wogóle tu udzielac skoro go tak wszystko boli i denerwuje. Sam sie nakreca chłopaczyna Jemu to calkowicie zwisa, nakrecaja sie wszyscy czekajacy na 1 maja z ktorych statystycznie 2% bedzie mialo sie z czego cieszyc. Anyway, kzielu over and out.
justka Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Jemu to calkowicie zwisa, nakrecaja sie wszyscy czekajacy na 1 maja z ktorych statystycznie 2% bedzie mialo sie z czego cieszyc. Anyway, kzielu over and out. Tak,my się nakręcamy(pozytywnie) ale się do tego otwarcie przyznajemy. A ty skaczesz do ludzi jak by cie cos bolało W każdym bądz razie zycze wszystkim co dobre i tobie kzielu również
tomey Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Justka zagalopowałaś się trochę. W kzielu jest tyle hamerykanina co we mnie Indianina. Kzielu to porządny gość, a jego rady są często bardzo cenne, choć czasami na swój sposób. Poza tym z racji na swój staż na forum ma prawo trochę ponarzekać na forumową smarkaterię Peace.
justka Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Justka zagalopowałaś się trochę. W kzielu jest tyle hamerykanina co we mnie Indianina. Kzielu to porządny gość, a jego rady są często bardzo cenne, choć czasami na swój sposób. Poza tym z racji na swój staż na forum ma prawo trochę ponarzekać na forumową smarkaterię Peace. Zejdzmy juz z tematu kziela. Zycze mu jak i wszystkim wszystkiego dobrego. A za Ciebie trzymam kciuki,za wygraną
Gość miqhs Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Ja, chociaż jestem już w tych 2% a i tak nie mam się co cieszyć, bo przecież mi pewnie nie wyjdzie. Za dużo filmów amerykańskich no i menopauza. Dramat
Dragony Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 hahaha @miqhs <3 Jesteś boska - już Cie lubię.
janpalony Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 popieram to co pisze miqhs. też się z tym spotkałem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.