Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Będę występował o wizę w innym kraju a nie w Polsce to po pierwsze

po drogie mieszkam w kraju z którego mieszkańcy nie musza występować o wizę zeby lecieć do USA

Ani jedno ani drugie nie ma kompletnie znaczenia.

Napisano

Będę występował o wizę w innym kraju a nie w Polsce to po pierwsze

po drogie mieszkam w kraju z którego mieszkańcy nie musza występować o wizę zeby lecieć do USA

po trzecie mam nie miałem żadnych problemów z prawem a tu najbardziej na to zwracają uwage(z tego co słyszałem)

Chciałem tylko zapytać o rodzaje wiz pracowniczych bo nie orientuję sie o jaka pytać najlepiej...

Poziom ignorancji, przy ogromnej pewności siebie, jest w Twoim przypadku porażający...

Napisano

haha i co???! Mam Wize!!!! nic nie wiecie a najwięcej piszecie!!!!

Dwie... i trzecią malutką. Jak tak dawali to trzeba było i zieloną kartę brać. A teraz nam powiedz proszę jaką ta wiza ma kategorię, bo jak B1/B2 to sobie możesz najwyżej na pracujących ludzi popatrzeć przez szybę.

Napisano

Dwie... i trzecią malutką. Jak tak dawali to trzeba było i zieloną kartę brać. A teraz nam powiedz proszę jaką ta wiza ma kategorię, bo jak B1/B2 to sobie możesz najwyżej na pracujących ludzi popatrzeć przez szybę.

Jak pisze,ze ma to chyba ma nie :P:P:P oj my ludzie z USA nic sie nie znamy-shame on us :lol::lol: a jak wjedzie do USA to przy odprawie dadza mu prawko.

Napisano

no a co, na turystycznej nie można pracować? ;)

Takie piękne perspektywy na przyszłość! Super wysoka stawka godzinowa, możliwość rozwoju kariery osobistej. W przyszłość własny dom, yacht na Florydzie i możliwość podróżowania po całym świecie! :)

Chłopie!!! ;) Obudź się!

Napisano

no a co, na turystycznej nie można pracować? ;)

Takie piękne perspektywy na przyszłość! Super wysoka stawka godzinowa, możliwość rozwoju kariery osobistej. W przyszłość własny dom, yacht na Florydzie i możliwość podróżowania po całym świecie! :)

Chłopie!!! ;) Obudź się!

no to juz czlowiek marzen nie moze miec? ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...