Jackie Napisano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2013 Będę występował o wizę w innym kraju a nie w Polsce to po pierwsze po drogie mieszkam w kraju z którego mieszkańcy nie musza występować o wizę zeby lecieć do USA Ani jedno ani drugie nie ma kompletnie znaczenia.
kzielu Napisano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2013 To jedno a po drugie myli mieszkańców z obywatelami....
mathew75 Napisano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2013 Będę występował o wizę w innym kraju a nie w Polsce to po pierwsze po drogie mieszkam w kraju z którego mieszkańcy nie musza występować o wizę zeby lecieć do USA po trzecie mam nie miałem żadnych problemów z prawem a tu najbardziej na to zwracają uwage(z tego co słyszałem) Chciałem tylko zapytać o rodzaje wiz pracowniczych bo nie orientuję sie o jaka pytać najlepiej... Poziom ignorancji, przy ogromnej pewności siebie, jest w Twoim przypadku porażający...
Kamil0609 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2013 haha i co???! Mam Wize!!!! nic nie wiecie a najwięcej piszecie!!!!
KaeR Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2013 haha i co???! Mam Wize!!!! nic nie wiecie a najwięcej piszecie!!!! Dwie... i trzecią malutką. Jak tak dawali to trzeba było i zieloną kartę brać. A teraz nam powiedz proszę jaką ta wiza ma kategorię, bo jak B1/B2 to sobie możesz najwyżej na pracujących ludzi popatrzeć przez szybę.
kzielu Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2013 haha i co???! Mam Wize!!!! nic nie wiecie a najwięcej piszecie!!!! Idz trolluj gdzie indziej bo tu w takie pierdoly nikt nie uwierzy.
Joyanna Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2013 Dwie... i trzecią malutką. Jak tak dawali to trzeba było i zieloną kartę brać. A teraz nam powiedz proszę jaką ta wiza ma kategorię, bo jak B1/B2 to sobie możesz najwyżej na pracujących ludzi popatrzeć przez szybę. Jak pisze,ze ma to chyba ma nie oj my ludzie z USA nic sie nie znamy-shame on us a jak wjedzie do USA to przy odprawie dadza mu prawko.
mi0706 Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2013 no a co, na turystycznej nie można pracować? Takie piękne perspektywy na przyszłość! Super wysoka stawka godzinowa, możliwość rozwoju kariery osobistej. W przyszłość własny dom, yacht na Florydzie i możliwość podróżowania po całym świecie! Chłopie!!! Obudź się!
Paulina_89 Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2013 no a co, na turystycznej nie można pracować? Takie piękne perspektywy na przyszłość! Super wysoka stawka godzinowa, możliwość rozwoju kariery osobistej. W przyszłość własny dom, yacht na Florydzie i możliwość podróżowania po całym świecie! Chłopie!!! Obudź się! no to juz czlowiek marzen nie moze miec?
mi0706 Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2013 no to juz czlowiek marzen nie moze miec? - marzenia to podstawa szczęśliwego życia!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.