euro2012 Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 witam wszystkich pytam się odnosnie przylotu do Usa konkretnie chcę do Minneapolis , pobyt stały kategoria f3 i wiem że są połączenie warszawa -chicago - minneapolisale są również warszawa - amsterdam - minneapolis i chciałbym wybrać to przez Amsterdam czy można jechać tak ?bo wiem żę w Usa daję się kopertę którą nie można otwierać ale niewiem czy w Minneapolis też można czy jedynie przez Chicago ???chodzi mi o to czy w Minneapolis mogę też dać taką kopertę czy muszę w chicago dac aby dalej lecieć do minneapolis ???
mi0706 Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 Spokojnie może być każde międzynarodowe lotnisko, bo na każdym jest biuro imigration
euro2012 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 dzięki mi0706 !dla tych co chcą się ubiegać to chcę powiedzieć jeśli wygasł im paszport ze starą wizą turystyczną a zrobią sobie nowy paszport , to niech też wezmą stary paszport na interview bo potem tylko bedę musieli dosyłać i czekać niepotrzebnie tydzien więcej. bo ambasada musi wzie turystyczną anulować , to był mój przypadek ,.pozdrawiam,
euro2012 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 a wie ktoś ile można walizek na pobyt stały ??
kzielu Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 Tyle samo co na pobyt nie staly. Linie lotnicze kompletnie nie interesuje w jakim celu lecisz.
sly6 Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 tak kiedys bylo ze lecac na pobyt staly-bilet w 1 strone mozna bylo miec wiekszy bagaz,wiecej jego ale te czasy minely
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.